Borůvkovo-levandulové smoothie: uklidňující vůně léta.

Dezert na pohodu. Stačí naházet do mixéru a vychutnat si jeho lahodnou chuť :)

Nachystejte si

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravte mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur a kvalitního mléka.
  2. Všechny ingredience vložte do mixéru, rozmixujte najemno a nalijte do sklenice. 

Oslavujeme zdraví

Mléčný kefír, borůvky a levandule - probioticko-prebiotický dezert s vůní léta. Kysané mléčné výrobky jsou lehké na trávení, obsahují prospěšné bakterie a minimum laktózy. Poctivý domácí mléčný kefír z plnotučného mléka není na rozdíl od svých nízkotučných variant ochuzen o vitamíny rozpustných v tucích. Borůvky jsou bohaté na prebiotickou vlákninu, která slouží jako potrava pro naše střevní bakterie, spoustu antokyanů, antioxidantů, vitamínů a minerálů. Příznivě působí na žaludeční sliznici, zdraví očí a jsou výborným pomocníkem pro lidi s cukrovkou. Aroma levandule zklidňuje mysl.