Borůvkový koktejl s domácím kefírem

Pozor, chutná a barví! :) Borůvkový koktejl je skvělou probioticko-prebiotickou kombinaci - mléčný kefír dodává tělu prospěšné bakterie a borůvky vyživují střevní mikroflóru svou prebiotickou vlákninou. Koktejl obsahuje bílkoviny, vitamíny (D, K2, A a C) i vápník. A mikrobiomu udělá dobře.

Nachystejte si

  • 200 - 300 ml mléčného kefíru
  • 1 hrnek čerstvých (popř. mražených či lyofilizovaných) borůvek nebo ½ hrnku borůvkové šťávy
  • dle chuti na doslazení: 1 lžíce medu, javorového nebo čekankového sirupu
  • lístky máty a ovoce na ozdobu

Postup přípravy

1. Nejprve si připravte mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur.

2. Všechny ingredience vložte do mixéru, rozmixujte najemno a nalijte do vysoké sklenice.

3. Před podáváním ozdobte a pak už jen vychutnávejte tu chuť :)

Složení produktů je čisté a 100 % bez škodlivých aditiv.

Složení produktů je čisté a 100 % bez škodlivých aditiv.

Produkty jsou funkční a zaměřené na celistvé zdraví.

Produkty jsou funkční a zaměřené na celistvé zdraví.

Jsme ohleduplní k naší planetě a podporujeme neziskové organizace.

Jsme ohleduplní k naší planetě a podporujeme neziskové organizace.