Kaše přes noc, která skýtá zdravý slaďoučký med, účinky úžasných superpotravin, sladko-kyselkavých višní, borůvek, rybízu a jahůdek. Plná probiotik, vitamínů a minerálů. Veganská varianta lze udělat třeba z javorového sirupu.

Ingredience

  • 1 lžíce kvalitního medu
  • 2 – 3 lžíce vloček dle chuti
  • cca 200 ml domácího mléčného (nebo veganského kefíru nebo místo kefíru použijte kombinaci svého oblíbeného (rostlinného) jogurtu a přidejte cca panáka (vodního) kefíru dle hustoty kaše (pro dodání většího spektra probiotik)
  • hrst lyofilizovaných višní
  • hrst bobulovitého ovoce – čerstvé nebo lyofilizované, jako je rybíz, borůvky, jahody, ostružiny
  • 1 lžička Berry Power super mix (přirodní zdroj vitamínů C - obsahuje acerolu, šípku, camu camu a aronii)
  • 1 lžíce čerstvě mletého lněného semínka 
  • doporučuji přidat také špetku pravé vanilky (dávám od Sonnentoru)

WUGI SUperkaše přes noc s bobulovinami

      Jak na to

      Všechny suroviny (kromě ovoce) promíchejte ve skleničce nebo misce, uzavřete a nechte přes noc na kuchyňské lince (pokud máte doma hodně teplo, dejte do lednice). Ráno máte kaši přes noc hotovou, stačí přidat ovoce a Berry Power Supermix. Dobrou chuť!

      Superkaše

      Vločky fermentované přes noc s domácím kefírem jsou skvělým zdrojem probiotik a snadno dostupných živin. Superpotraviny a bobulovité ovoce patří mezi skvělé antioxidanty a poskytují nám řadu vitamínů a minerálů, které si díky šetrnému zpracování - lyofilizaci - uchovalo. Čerstvě mleté lněné semínko je zdrojem důležitých zdravých tuků - omega 3 a kvalitní med má dobré antibakteriální a antivirové účinky. A když připravujeme přes noc, tak navíc ráno vstáváme k hotovému :)

      Vše o vločkách přes noc se dočtete v E-booku ZDARMA zde.