Mléčný kefír s lesním ovocem

Poctivý mléčný kefír z kvalitního mléka s lesním ovocem je vhodný jako snídaně, svačina i dezert do skleničky. Je slaďoučký a přitom zdravý a lehce stravitelný. Obsahuje důležité probiotické bakterie, prebiotickou vlákninu i postbiotika - látky, které bakterie při fermentaci do kefíru tvoří. Nechte si chutnat!
Nachystejte si
- 250 ml mléčného kefíru
- 1/2 hrnku lesního ovoce a nebo 1 polévková lžíce kvalitního džemu z lesního ovoce
- rybíz, maliny nebo borůvky na ozdobu
- med dle chuti na doslazení
Postup přípravy
Domácí mléčný kefír je skvělou zdravou snídaní i svačinou. Připravte si mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur a pusťte se do ochucování!
Hotový kefír rozmixujte s lesním ovocem a medem nebo džemem. Před podáváním ozdobte ovocem.