Nepečené karobové sušenky

Pokaždé, když máte chuť na něco sladkého je skvělé mít v lednici tyhle jednoduché vločkové sušenky. Zaženou chuť na čokoládové bomby, navíc jsou plné živin a minerálů. Víte o všem, co v sušenkách je a nemusíte mít špatné svědomí. 

Suroviny na asi 12 sušenek

Jak na to? 

  1. V misce smíchejte vločky s roztopeným kokosovým olejem, medem a kakaovým nebo karobovým práškem.

  2. Přidejte kefír a arašídové či ořechové máslo a dobře promíchejte.

  3. Lžící nabírejte směs a na pečícím papíru tvarujte malé hrudky. Před podáváním dejte alespoň na 30 minut do mrazáku nebo do lednice, aby se sušenky nerozpadaly.

Trávení friendly/vhodné pro tyto diety:

bezlepkové (z bezlepkových ovesných vloček), bez laktózy*, vegan*