Vegan probiotická zmrzlina s lahodnou chutí Nutelly díky kombinaci Bio 70 % čokolády a lískových oříšků. Takové zdravé mlsání vám v létě nesmí chybět. Ve zmrzlině e pouze sušená třtinová šťáva z horké 70 % čokolády Ajala a banán, které ji dělají příjemně sladkou, zároveň vláknina z banánu zpomaluje vstřebávání cukru do těla. Obsahuje spoustu bílkovin a zdravých tuků z ořechového másla a cenné flavonoidy, minerály a antioxidanty z čokolády.

Ingredience

Postup

  1. Aby se horká čokoláda Ajala Elixír hezky rozpustila, je lepší ji dát do hrnce s kokosovým mlékem, trošku zahřát (netřeba vařit) a kousky rozpustit. Poté hned dejte bokem vychladit.
  2. Po vychlazení všechny ingredience kromě kousků tabulkové čokolády rozmixujte do hladka.
  3. Do směsi přidejte kousky čokolády, promíchejte, vlijte do forem na nanuky (lze použít i kelímek od jogurtu nebo dejte do misky) a zamrazte.

Ajala - Brněnská čokoláda v BIO kvalitě

Šufan - poctivá ořechová másla z Moravy

    Nutellová zmrzlina vegan a bez cukru - WUGI.cz