Osvěžující kefírovka se spirulinou

Nachystejte si

  • 1 litr vodního kefíru
  • 100 ml teplé vody
  • šťáva z 1 citrónu
  • 1 polévková lžíce medu
  • 1 polévková lžíce Spiruliny
  • plátky citrónu, limetky či pomeranče na ozdobu

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravte vodní kefír pomocí WUGI vodních kefírových kultur dle návodu. 
  2. Smíchejte med s teplou vodou, aby se rozpustil. Poté přilijte k vodnímu kefíru, přidejte citronovou šťávu a spirulinu. Dobrou chuť!

Oslavujeme zdraví!

Probiotická kefírová limonáda plná protizánětlivého chlorofylu, minerálů, jako je jód, železo, vápník, hořčík, meď, fosfor a mangan, vitamínů skupiny B, C, E a K a omega-3 mastných kyselin. Tenhle mix milujeme, protože je snadný, pomáhá tělu se očistit od odpadních látek a upravit zažívání. Spirulina podle tradiční čínské medicíny podporuje slinivku a ledviny, zlepšuje trávení, posiluje imunitu, zlepšuje mozkové funkce a buduje Qi (vitální energii).