Zdravá nutellová? No jasně. Stačí místo palmového oleje a cukru (z čehož se skládá nutella) použít opravdové suroviny - tedy lískový ořech a 70 % čokoládu, jak to udělal Šufánek. Tahle zdravá nutella je lahodná, poctivá a než ji zblajznete na posezení, zkuste ji v téhle malinové kaši. Probiotická, fermentovaná přes noc.

Ingredience

Jak na to

Banán rozmačkejte. Všechny ingredience kromě malin a kešu smíchejte ve skleničce (pokud berete ráno s sebou) nebo v misce, sklenice zavřete/misku přikryjte a dejte do ledničky. Kefíru můžete dolít více, pokud byste měli víc vloček a směs byla příliš hustá (vločky s chia hodně tekutiny vsáknou). Ráno přidejte maliny a kešu oříšky a můžete zastrouhat čokoládou.

Vhodné pro stravování:

vegetarián, vegan a bezmléčná dieta (z kokosového kefíru), bezlepková (z bezlepkových vloček)