Pohanková kaše s jablkem, skořicí a kefírem

Kaše hezky česky - s pohankovými vločkami, jablíčkem, skořicí a medem. Poctivá kaše fermentovaná kefírem.

Nachystejte si

  • cca 150 - 200 ml mléčného kefíru
  • 3 - 4 polévkové lžíce pohankových vloček
  • 1 malé jablko nakrájené nadrobno
  • hrst rozinek
  • 1 polévková lžíce medu nebo javorového sirupu na doslazení
  • špetka skořice
  • plátky jablka na ozdobu

Postup přípravy

1. Nejprve si připravte mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur.

2. Pokud budete připravovat kaši přes noc, smíchejte v misce hotový mléčný kefír a pohankové vločky, misku zakryjte a nechte do rána stát na kuchyňské lince (fermentovat při pokojové teplotě). Ráno přidejte zbylé ingredience. Po fermentaci přes noc bude kaše mnohem lépe stravitelnější. Pokud si potřebujete vzít kaši s sebou do školy či do práce, připravte si ji do uzavíratelné sklenice a ráno ji jen čapněte a utíkejte :)

3. Kaši si můžete také připravit ihned před konzumací, jen vločky přelejte vařící vodou a nechte 2 minutky odstát a poté smíchejte s ostatními ingrediencemi.

Složení produktů je čisté a 100 % bez škodlivých aditiv.

Složení produktů je čisté a 100 % bez škodlivých aditiv.

Produkty jsou funkční a zaměřené na celistvé zdraví.

Produkty jsou funkční a zaměřené na celistvé zdraví.

Jsme ohleduplní k naší planetě a podporujeme neziskové organizace.

Jsme ohleduplní k naší planetě a podporujeme neziskové organizace.