Kefírové kultury do vody nebo rostlinného mléka. Probiotická limča pro zdravý mikrobiom. Skvělá i pro vegany.
Probiotický dresing na salát

Probiotický dresing na salát
Nachystejte si
- 100 ml mléčného kefíru
- asi 50 g zakysané smetany
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 lžíce citronové šťávy
- koření Sonnentor Očista dočista
- sůl
Postup přípravy
1. Připravte mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur a poctivého tučného mléka (tuk v mléce je nositelem chuti, vitamínů rozpustných v tucích a dalších látek).
2. Smíchejte hotový mléčný kefír se zakysanou smetanou (poměr kefíru a smetany si upravte dle konzistence, které chcete dosáhnout).
3. Přidejte olej, citronovou šťávu, koření Očista dočista a sůl a dobře promíchejte.
4. Dresingem zalijte svůj oblíbený salát. Dobrouc chuť!