Studená okurková polévka s kefírem, koprem a vlašskými ořechy

Studené polévky jsou oblíbené především ve středozemních oblastech, protože pomáhají ochladit organismus v horkém přímořském podnebí. Okurky hydratují tělo, zkrášlují pokožku a jsou vhodné pro detoxikaci organismu. Vyzkoušejte osvěžující okurkovou polévku s probiotickým kefírem. 

Ingredience

Jak na to

Na ozdobu si dejte pár lístků máty a snítku kopru bokem. Poté nastoruhejte okurky, nasekejte mátu, kopr a česnek na jemno. Všechny ingredience smíchejte dohromady, dochuťte solí a pepřem. Poté vychlaďte v lednici. Před podáváním pokapejte olivovým olejem a ozdobte nasekanými vlašskými ořechy, mátou a koprem.

Trávení friendly/vhodné pro tyto diety: bezlepkové, bez laktózy*, vegan*, Paleo (předpokladem pro Paleo je BIO mléko od krav pasených na trávě)