Co kdybyste se rozmazlovali hned od rána. Tohle je bezlepková verze višňovo-čokládového dortu do skleničky. Silná chuť tmavé čokolády, kyselkavých višní, lehké tóny medu, vanilky a kokosu, jako z čerstvě upečené granoly. Slouží jako plnohodnotná snídaně i svačina. Probiotické, prebiotické a fermentované přes noc. Dobrou chuť.

Potřebujete

Čokoládový višňový dort do skleničky WUGI

Jak na to

Všechny ingredience smíchejte ve skleničce, uzavřete a dejte do ledničky. Můžete nechat i pár hodin při pokojové teplotě. Ráno můžete do kaše přimíchat ještě rozmačkaný zralý banán nebo ozdobit čerstvým ovocem. Dobrou chuť.

Tip, jak mít kaši teplou: Otevřenou sklenici s kaší postavíte na chvilku do horké vody a případně trošku vařící vody ke kaši přilijete (kaše se celá nevaří, takže probiotická zůstává).