Ve WUGI jsme pravý opak velké firmy. Dva sourozenci, jeden eshop, ale v domácnostech naší rodiny je tolik zvířat, že se jich nedopočítáme. Nedokážeme to přehlížet. Opuštěná zvířata, která skončila u nás doma 'jen dočasně', teď samozřejmě spávají v postelích. Rádi podpoříme projekty a zařízení, která smýšlejí o zvířatech podobně, a proto pravidelně přispíváme útulkům a farmám.

Také jsem založila proto projekt Pomáhám krmit, který slouží na podporu útulků a dočasek. Každý den můžete na stránkách kliknout na misku a naplnit ji. Na konci měsíce misky sečtu a krmivo do útulků odesílá sponzor projektu. Klikáte zadarmo a nikam se neupisujete, nebojte. Všechny dary budete moci sledovat na instagramu i facebooku projektu. Přijďte každý den na stránky a naplňte misku. Jsou to malé činy, které mění svět.

Pomáhám krmit-WUGI-projekt na podporu opuštěných mazlíčků

Projekt slouží pro podporu opuštěných čtyřnožců a ke zviditelnění situace okolo opuštěných a týraných zvířat. Pořízení mazlíčka si musíme vždy dobře zvážit, bude tady s námi spoustu dalších let. Nepodporujte množírny, vemte si pejska či kočičku z útulku a hlavně - nechte svého mazlíčka včas vykastrovat - ze zákona máte povinnost se i o jeho nechtěné potomky postarat... a přejetých koťátek i zbídačených psů máme kolem sebe dost.

Pomáhejte s námi. Komu a kolik jsme již přispěli najdete zde.

Díky všem! Anna