Cholesterol

Produkty podporující kardiovaskulární systém a normální hladinu cholesterolu
Zdraví kardiovaskulárního systému je ovlivněno kvalitou naší stravy, stresem i složením střevního mikrobiomu. Naše srdce a cévy podporujeme protizánětlivými potravinami, dostatečným příjmem vitamínů a minerálů i opatřeními, jako je každodenní přirozený pohyb, péče o zdravý cirkadiánní rytmus, regeneraci a spánek. K normální hladinám cholesterolu přispívá doplněk Mycocholest* , Berberin*, betaglukan* či vitální houba Reishi*. (*schválená zdravotní tvrzení)

BERBERINE MICROPQQ ADVANCED, Dr.Mercola, 30 kapslí

BERBERINE MICROPQQ ADVANCED, Dr.Mercola, 90 kapslí

C8 MCT olej 100 % z kokosového oleje - čistá kyselina kaprylová C8 - Brain octane pro neprůstřelnou kávu 500 ml

Coffree Goodie - pampeliškový kávovinový nápoj, bez kofeinu (podpora trávení, jater, kontrola hmotnosti)- 75 g

Hlíva v optimální koncentraci

Maitake BIO prášek

Maitake v optimální koncentraci

MCT olej 100 % z kokosového oleje pro neprůstřelnou kávu (Bulletproof Coffee) 500 ml

MUMIO - celková posila (imunita, metabolismus, duševní činnost, stav kloubů a kostí) - 60 kapslí (vegan)

MycoCholest v optimální koncentraci (normální hladina cholesterolu)

Ostropestřec v optimální koncentraci

Reishi BIO prášek

Rosita extra panenský olej z tresčích jater - 90 kapslí

Rosita extra panenský olej z tresčích jater - tekutý, 150 ml

Shiitake v optimální koncentraci

Síla Algae - Omega 3 DHA a EPA olej z mikrořas, Naturtreu, 50 ml (vegan)

Ubiquinol 100 mg (koenzym Q10) Dr.Mercola, 30 kapslí

Nízkotučná vs. vysokotuková strava: přestaňte tuk démonizovat
Poté, co byl tuk ještě před pár lety démonizován, zažívá obrovský comeback. Mnoho lidí si uvědomilo, že zdravé tuky jsou esenciální součástí jejich stravování a jsou nezbytné pro většinu tělních funkcí – a naopak, že nízkotučné diety jsou spojeny s přibíráním, nedostatkem živin, rozvojem nemocí a vyšším rizikem úmrtí. Vraťme tuky zpět do hry!

Tuky a oleje: co patří do studené kuchyně, co do teplé a co do koše
Taky už vám jde někdy hlava kolem, jaké tuky a oleje jsou zdravé, a které ne? A zda je používáte správně na vaření, smažení nebo by se hodí naopak jen do salátů? V článku se dozvíte, které oleje:
- snesou vysoké teploty,
- které oleje se nesmí zahřívat, protože se teplem poškodí,
- a které bychom měli rovnou hodit do koše, protože jsou zdraví škodlivé, a to přestože nám někdo tvrdí, že snesou vysoké teploty a jsou při vaření vhodné.