Domácí kefír - zdroj přirozených probiotik pro zdravá střeva - Skladem

WUGI je pytlíček plný kefírových kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní probiotický kefír - tradiční mléčný či veganský z vody, rostlinného mléka nebo ovocné šťávy.
Příprava trvá minutku, ale vaše zdraví (a hlavně střeva) vás za to budou milovat. Proč? Protože domácí kefír vzniká fermentováním neboli kvašením. Díky tomu je plný přátelských bakterií (probiotik), enzymů, vitamínů a minerálů, které tělu prospívají.






Domácí kefír je vždy čerstvý a plný živin. Je vhodný pro děti, těhotné i kojící a zkrátka celou rodinu. Vykouzlíte z něj řadu probiotických receptů, inspirovat se můžete zde.
Pro přípravu kefíru doporučujeme pevnou WUGI sklenici s patentním uzávěrem a ryskami. Kefírové kultury nejlépe podpoříte lyofilizovaným ovocem, které přináší živiny a skvělou chuť celému nápoji.
Chcete vědět ještě víc? Mrkněte se na nejčastější otázky.

Mléčné kefírové kultury (až na 100 litrů kefíru)

Mléčné kefírové kultury na zkoušku (až na 30 - 35 litrů kefíru)

náhradní těsnění na WUGI sklenice (1ks)

Vodní kefírové kultury (až na 30 litrů kefíru)

Vodní kefírové kultury na zkoušku (až na 10 litrů kefíru)

WUGI sklenice - hranatá 1,15 l
