WUGI je pytlíček plný kefírových kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní probiotický kefír - tradiční mléčný či veganský z vody, rostlinného mléka nebo ovocné šťávy.

Příprava trvá minutku, ale vaše zdraví (a hlavně střeva) vás za to budou milovat. Proč? Protože domácí kefír vzniká fermentováním neboli kvašením. Díky tomu je plný přátelských bakterií (probiotik), enzymů, vitamínů a minerálů, které tělu prospívají.

100% organické   bez sóji   bez GMO   bez lepku  vegan  bez laktózy

Pro přípravu kefíru doporučujeme pevnou WUGI sklenici s patentním uzávěrem a ryskami. Kefírové kultury nejlépe podpoříte lyofilizovaným ovocem, které přináší živiny a skvělou chuť celému nápoji. 

Proč dlouhodobě pít domácí kefír?

  • Obsahuje prospěšné probiotické bakterie a je lehce stravitelný
  • Obsahuje vitamíny, minerály a organické kyseliny podporující zdravé střevní prostředí
  • Každý den si ho připravíte čerstvý a máte pod kontrolou vstupní suroviny
  • Je vhodný pro celou rodinu, děti, těhotné i kojící
  • Je skvělým základem do různých receptů, smoothie, kaší, pro výrobu sýrů, pomazánek nebo fermentaci těsta. Inspirovat se můžete zde

Chcete vědět víc? Mrkněte se na Tipy ke kefíru a nejčastější otázky.

Jak na vodní kefír - v jedné minutě:

Jak na mléčný kefír - v jedné minutě: