Hlavní cíl Ajala čokoládovny

Cílem v Ajala je představit vám skutečný význam pravé čokolády, která vzniká pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy. Jejich čokoláda není jen bezduchým sladkým pokušením, ale autentickým delikátním pokrmem, plným bohaté chuti a prospěšných látek pro zdraví.

Poctivé řemeslo

Umění výroby čokolády se stalo ztracenou dovedností, i když za dob první republiky patřilo Československo do top 3 největších zpracovatelů kakaových bobů na světě. Značka Ajala se snaží tuto tradici obnovit a snaží se kombinovat staré metody s moderními postupy, aby vytvořili nejlepší čokoládu na světě. V Ajala usilují o vytváření udržitelných vztahů mezi výrobci, farmáři a všemi milovníky čokolády. S odpovědným přístupem se zavazují pečovat o dobro naší planety a společně se starat o její prosperitu.

Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně