Míšina čokoláda

Míšina celoživotní láska k čokoládě ji vedla k ochutnávání různých druhů čokolád po celém světě. Zlomový okamžik měla v Irsku, kdy poprvé ochutnala čokoládu vyrobenou metodou bean to bar. Tato zkušenost jí otevřela oči k bohatství chutí, které čokoláda může nabídnout, podobně jako kvalitní káva. Inspirovala se tímto zážitkem a v roce 2015 založila značku Míšina čokoláda a začala vyrábět vlastní poctivou čokoládu.

Poctivá čokoláda

Výroba poctivé pravé čokolády metodou bean to bar je komplexní proces, který zahrnuje pečlivý výběr kakaových bobů, jemné pražení, drcení, mletí v melanžéru, staření, temperaci i ruční balení. Tento přístup vytváří čokoládu s celou plejádou chuťových tónů, intenzivní chutí a malým obsahem cukru. Od roku 2017 získaly Míšiny čokolády více než 50 ocenění na prestižních soutěžích, včetně tří hvězd v soutěži Great Taste Awards a zlatých medailí. Tato uznání potvrzují, že Míšina čokoláda je tou nejlepší možnou kvalitou v oboru výroby čokolády.

Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz



Složení produktů je čisté a 100 % bez škodlivých aditiv.

Složení produktů je čisté a 100 % bez škodlivých aditiv.

Produkty jsou funkční a zaměřené na celistvé zdraví.

Produkty jsou funkční a zaměřené na celistvé zdraví.

Jsme ohleduplní k naší planetě a podporujeme neziskové organizace.

Jsme ohleduplní k naší planetě a podporujeme neziskové organizace.