Ajala 57% čokoláda Kaštany 45 g
Ajala 57% čokoláda Kaštany 45 g
Atmosféra vánočních trhů, horký punč, zmrzlé ruce a vůně pečených kaštanů. Nová čokoláda Kaštany od Ajaly vás vezme přesně na toto místo. Ochutnejte vánoční atmosféru v každém kousku jedinečné čokolády. Jemnou čokoládu doplňuje nasládlá chuť jedlých kaštanů.
Obsah kakaového podílu je 57 %, neobsahuje žádné přídatné látky.
Více
Výrobce: AJALADoprava a platba
135 Kč
Atmosféra vánočních trhů, horký punč, zmrzlé ruce a vůně pečených kaštanů. Nová čokoláda Kaštany od Ajaly vás vezme přesně na toto místo. Ochutnejte vánoční atmosféru v každém kousku jedinečné čokolády. Jemnou čokoládu doplňuje nasládlá chuť jedlých kaštanů.
Obsah kakaového podílu je 57 %, neobsahuje žádné přídatné látky.
Více
Výrobce: AJALADoprava a platba
Vánoční atmosféra v každém soustu Ajala čokolády
Tato tabulka čokolády představuje přesně to, co se většině lidí vybaví při pomyšlení na Vánoce. V této tabulce čokolády najdete pouze jemnou chuť čokolády s nasládlou chutí jedlých kaštanů. Neváhejte a ochutnejte ji. Nebo pořiďte jako dárek pro vaše blízké.
Vysoká kvalita Ajala čokolád
Čokolády Ajala neobsahují žádné přídatné látky. Jsou slazené BIO třtinovou šťávou a ochucené kvalitními surovinami jako bylinky, ovoce a další. Kakaové boby se šetrně praží, melou se žulovými kameny, poté se temperují a samozřejmě se s láskou balí.
Největší výhody Ajala čokolád:
- jsou vyrobeny v České Republice,
- neobsahují palmový tuk,
- jsou to čokolády Bean To Bar,
- jsou vyrobeny z eticky nakoupených surovin
- a je veganská.
Složení: BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva, BIO kakaové máslo, pražená kaštanová mouka
Obsah kakaového podílu: 57 %
Váha: 45 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.
Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně
BIO | CZ-BIO-003 |
---|
Jak poznat kvalitní čokoládu
Čtete složení čokolády? Pokud ano, tak jste jistě nadšení, že daná čokoláda obsahuje jen hrstku surovin a ještě je za přijatelnou cenu. Jenže ono to není tak jednoduché. Víte co je to alkalizace kakaa a že přímo ovlivňuje (ne)kvalitu dané tabulky čokolády? V následujícím článku se podíváme na chemické úpravy kakaa a tím i nekvalitní druhy čokolád. Naučíme vás, jak si vybrat správnou čokoládu, která se může pyšnit označením superpotravina.
Zdravotní účinky čokolády (vědecky prokázáno!)
Neznám nikoho, kdo by ji nemiloval. S čokoládou je totiž hned hezčí den. A když si přečtete, kde všude může být čokoláda prospěšná, už si nikdy nebudete žádný čtvereček vyčítat. Prospěšné účinky čokokolády, které se v článku dozvíte, se týkají čokolády kvalitní. Která je bez přidaných látek (hlavně emulgátorů), doslazovaná přírodním cukrem (třeba panelou - sušenou třtinovou šťávou) a s obsahem kakaa alespoň 70 %. To naštěstí splňuje Ajala, která se pyšní označením druhá nejlepší čokokoláda na světě (a 1. u nás! Přímo z Brna!). S čím nám čokoláda pomáhá?