Krémová čokoláda vytvořená zejména pro ženy, ochucená lyofilizovaným mangem a bylinkami damiána a ashwagandha. Tyto bylinky jsou vyhledávány jako přírodní afrodiziakum. Je pojmenovaná po bohyni lásky, touhy a krásy a okouzlí vás svojí jedinečnou chutí.
Obsah kakaového podílu je 60 %, neobsahuje žádné lecitiny, ani jiné přídatné látky.
Kakaové boby jsou ručně tříděné, šetrně pražené i mleté a se 100% láskou balené.
Více
Čokoláda především pro ženy
Čokoláda Afrodíté je doplněna o lyofilizované mango a bylinky damiána a ashwagandha, které jsou známé pro své afrodiziakální účinky. Jedinečná čokoláda vyrobena zejména pro ženy přinese unikátní chuťový zážitek a povzbudí i jejich smysly. Obsažené bylinky podpoří sexuální aktivitu a pomůžou umocnit milostné chvíle.
Jen ty nejkvalitnější suroviny, to je Ajala čokoláda
Čokoláda je slazená BIO třtinovou šťávou, kdy krásně vynikne i chuť kakaových bobů. Dále je zjemněná kokosovým mlékem a doplněna o bylinky a ovoce. Čokoláda Ajala neobsahuje palmový tuk, ani jiné přídatné látky.
Největší výhody Ajala čokolády:
- vyrobeno v České Republice,
- čokoláda je Bean To Bar,
- obsahuje pouze eticky nakoupené suroviny
- a je vhodná i pro vegany.
Damiána neboli Pastala rozprostřená:
- pochází z Mexika,
- je tradiční ženské afrodiziakum,
- pomáhá naladit duševní pohodu,
- zvyšuje sexuální aktivitu
- a pomáhá umocnit milostné chvíle.
Ashwagandha:
- se hojně používá v Ajurvédě,
- pomáhá snižovat stres,
- zlepšuje koncentraci
- a pomáhá zvyšovat energii.
Složení: kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva, BIO kakaové máslo, BIO sušené kokosové mléko, lyofilizované mango, ashwagandha, damiána
Obsah kakaového podílu: 60 %
Váha: 45 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 3 měsíce od dodání.
Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně
Jak poznat kvalitní čokoládu
Čtete složení čokolády? Pokud ano, tak jste jistě nadšení, že daná čokoláda obsahuje jen hrstku surovin a ještě je za přijatelnou cenu. Jenže ono to není tak jednoduché. Víte co je to alkalizace kakaa a že přímo ovlivňuje (ne)kvalitu dané tabulky čokolády? V následujícím článku se podíváme na chemické úpravy kakaa a tím i nekvalitní druhy čokolád. Naučíme vás, jak si vybrat správnou čokoládu, která se může pyšnit označením superpotravina.
Zdravotní účinky čokolády (vědecky prokázáno!)
Neznám nikoho, kdo by ji nemiloval. S čokoládou je totiž hned hezčí den. A když si přečtete, kde všude může být čokoláda prospěšná, už si nikdy nebudete žádný čtvereček vyčítat. Prospěšné účinky čokokolády, které se v článku dozvíte, se týkají čokolády kvalitní. Která je bez přidaných látek (hlavně emulgátorů), doslazovaná přírodním cukrem (třeba panelou - sušenou třtinovou šťávou) a s obsahem kakaa alespoň 70 %. To naštěstí splňuje Ajala, která se pyšní označením druhá nejlepší čokokoláda na světě (a 1. u nás! Přímo z Brna!). S čím nám čokoláda pomáhá?