67% čokoláda vytvořená pro muže, ochucená speciálními bylinkami, které mají blahodárné účinky na fyzické i psychické zdraví a jsou přírodním afrodiziakem. Při výrobě této čokolády byl inspirací řecký bůh lásky, plodnosti a touhy Erós.
Obsah kakaového podílu je 67 %, neobsahuje žádné přídatné látky.
Čokoládu tvoří kakaové boby odrůdy National, které se pěstují v Ekvádoru a jsou vyhledávány pro svou nezvyklou kakaovo-smetanovou chuť a jedinečnou květinovou vůni.
Více
Čokoláda především pro muže
Čokoláda Erós je speciálně určená pro muže. Obsahuje špetku chilli, kapku bergamotu a k tomu ženšen a macu. Což jsou bylinky, které podporují vitalitu a soustředění, posilují vytrvalost a pozitivně ovlivňují mužské libido. Navíc kakaové boby pocházejí z Ekvádoru a jedná se o vzácnou odrůdu National. Tato odrůda patří v současnosti k nejvyhledávanějším kakaovým bobům na světě a okouzlí vás svou kakaovo-smetanovou chutí.
Vysoká kvalita Ajala čokolády
Čokoláda Ajala neobsahuje žádné přídatné látky. Je slazená BIO třtinovou šťávou a ochucená pouze kvalitními surovinami jako ovoce, bylinky a další. Kakaové boby jsou šetrně praženy, mlety žulovými kameny, temperovány a samozřejmě s láskou baleny.
Největší výhody Ajala čokolády:
- neobsahuje palmový tuk,
- vyrobená v České Republice,
- Bean To Bar,
- je veganská,
- vyrobena z eticky nakoupených surovin.
Maca peruánská:
- posiluje libido,
- pozitivně působí na plodnost,
- zlepšuje odolnost a výkonnost organismu.
Ženšen pravý:
- zlepšuje paměť i koncentraci,
- zmírňuje stres,
- a pozitivně ovlivňuje sexuální zdraví.
Složení: kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva, BIO kakaové máslo, BIO chilli, maca, ženšen, esenciální olej z bergamotu
Obsah kakaového podílu: 67 %
Váha: 45 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: 2/25 či delší
Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně
BIO | CZ-BIO-003 |
---|
BIO | CZ-BIO-003 |
---|
Jak poznat kvalitní čokoládu
Čtete složení čokolády? Pokud ano, tak jste jistě nadšení, že daná čokoláda obsahuje jen hrstku surovin a ještě je za přijatelnou cenu. Jenže ono to není tak jednoduché. Víte co je to alkalizace kakaa a že přímo ovlivňuje (ne)kvalitu dané tabulky čokolády? V následujícím článku se podíváme na chemické úpravy kakaa a tím i nekvalitní druhy čokolád. Naučíme vás, jak si vybrat správnou čokoládu, která se může pyšnit označením superpotravina.
Zdravotní účinky čokolády (vědecky prokázáno!)
Neznám nikoho, kdo by ji nemiloval. S čokoládou je totiž hned hezčí den. A když si přečtete, kde všude může být čokoláda prospěšná, už si nikdy nebudete žádný čtvereček vyčítat. Prospěšné účinky čokokolády, které se v článku dozvíte, se týkají čokolády kvalitní. Která je bez přidaných látek (hlavně emulgátorů), doslazovaná přírodním cukrem (třeba panelou - sušenou třtinovou šťávou) a s obsahem kakaa alespoň 70 %. To naštěstí splňuje Ajala, která se pyšní označením druhá nejlepší čokokoláda na světě (a 1. u nás! Přímo z Brna!). S čím nám čokoláda pomáhá?