Ajala Mango v čokoládě 150 g


Cena
341 Kč
2 273,33 Kč/kg

Výrobce

Balení
0.15 kg

Skladem
ks

Plátky sušeného manga v křupavé krustě té nejlepší BIO čokolády. Mango pochází z Thajska a jedná se o odrůdu Kaew Kamin, čokoláda má 63% podíl kakaových bobů, které byly vypěstovány v Ugandě.

Bez barviv a konzervantů. Svěží chuť a poctivé ingredience. Více

Kvalitní mango v exkluzivní čokoládě

Na první pohled vám toto tropické překvapení v luxusní křupavé čokoládě může připomínat kočičí jazýčky. Chutí a svojí kvalitou už nikoliv. Spojení 63% čokolády z Ugandy a celých kousků sladkého sušeného manga je jednoduše geniální kombinací. Kromě vynikající chuti čerpáte i další benefity tohoto křupavého snacku. Mango je totiž bohatým zdrojem vlákniny, což podporuje zdravé trávení. Je také zdrojem důležitých vitamínů jako vitamin C a A a minerálů jako vápník, hořčík, fosfor a draslík. 

Mango odrůdy Kaew Kamin

Toto mango pochází z rodinné farmy z Thajska z oblasti Phetchaburi. Mango zda pěstují po několik generací a kladou velký důraz na udržitelnost zemědělství a tradiční metody pěstování. Manga jsou sbírána ručně v nejoptimálnější zralosti, aby měla co nejlepší chuť. Po sklizni se třídí a vybírají se pouze ty nejkvalitnější. Tato odrůda Kaew Kamin má velmi sladkou chuť, sytě žlutou barvu a výraznou vůni. Má také pevnou strukturu, což umožňuje snadné sušení. A právě proto má mango i po zpracování intenzivní chuť.

Kakaové boby s jasným původem

Kakaové boby pocházejí z deštného lesa Semuliki na západě Ugandy, který patří mezi nejstarší a nejméně dotčené ekosystémy v Africe. Společnost Lattitude odkupuje organické kakaové boby prémiové kvality od malých farmářů a následně je zpracovává. Jejich cílem je přinést chuť ugandského kakaa do celého světa, zatímco zlepšují místní podmínky. Podporují farmáře školeními, finanční pomocí a pojištěním. Společnost má certifikaci B Corporation, která zaručuje nejvyšší standardy v oblasti sociální a environmentální udržitelnosti.

Největší výhody Manga v čokoládě:

  • křupavá čokoláda s překvapením,
  • znáte původ i odrůdu kakaových bobů,
  • vyrobeno v Česku bez palmového tuku a aditiv,
  • exkluzivní odrůda manga.

Na čem si v Ajala zakládají?

Výběrové kakaové boby, poctivá výroba a nejlepší možný chuťový zážitek. Tak se dá popsat to, co stojí za každým produktem od značky Ajala. Základem jsou pro ně ty nejkvalitnější suroviny, které poctivě a šetrně zpracovávají. Nevystavují například kakaové boby zbytečně vysokým teplotám a díky tomu, si zachovávají zdraví prospěšné látky. Jejich čokoláda chutná jinak než konvenční čokolády z obchodu. Výběrové kakaové boby nabízí rozmanité bohaté tóny, které potěší vaše smysly. A právě proto jsou jejich produkty součástí naší nabídky. Byla to totiž láska na první ochutnání.

Složení Manga v čokoládě

Sušené mango 61 %, BIO čokoláda 63% (bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, bio kakaové máslo).

Obsah kakaového podílu: 63 %

Váha: 150 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.

Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.

Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně

Naposledy navštívené1

Složení produktů je čisté a 100 % bez škodlivých aditiv.

Složení produktů je čisté a 100 % bez škodlivých aditiv.

Produkty jsou funkční a zaměřené na celistvé zdraví.

Produkty jsou funkční a zaměřené na celistvé zdraví.

Jsme ohleduplní k naší planetě a podporujeme neziskové organizace.

Jsme ohleduplní k naší planetě a podporujeme neziskové organizace.