Nejčistší prostředí, férový přístup ke zvířatům a tradiční sběr bylin. To vše je spojeno v sušeném mase jerky z dílny Květomluva. Sušené hovězí maso ochucené bio jablečným moštem, BIO jablečným octem a BIO petrželí, je méně solené a vhodné pro všechny věkové kategorie. BIO hovězí maso pochází od skotu volně se pasoucího v CHKO Bílé Karpaty.
Sušené maso je bohaté na bílkoviny. Výrobek je trvanlivý masný a tepelně opracovaný.
Vyhovuje AIP protokolu, paleo a low carb stravování.
Více
BEEF JERKY BIO sušené hovězí maso - jablečný mošt - Květomluva, 200 g
Sušené maso sladkokyselé chuti, vhodné jako rychlá svačina a kvalitní zdroj bílkovin. Pro svou jemnou chuť chutná i dětem. Praktické větší balení oceníte na cestách, doma jako zásobu rychlé svačiny nebo jako základ pro tepelnou úpravu při kempování. Stačí maso pouze povařit ve vodě, maso nasaje část vody, změkne a můžete už jen přidat další suroviny podle chuti.
Farma Rudimov – skot a ovce z Bílých Karpat
Rodinná farma Rudimov je situována v Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty, kde najdete i většinu jejich pastvin se skotem Abergeen Angus. Kromě skotu zde chovají i ovce plemene Romney Marsh. Všechna zvířata se celoročně volně pasou na loukách, pouze v zimě se přikrmují travní senáží, senem a minerální solí a jsou napájeny z přírodních zdrojů. Celý chov nezatěžuje životní prostředí a je wellfare.
Jehněčí i hovězí v BIO kvalitě
Farma nabízí hovězí i jehněčí maso v BIO kvalitě, má vlastní bourárnu a zrárnu. Některé druhy masa zrají metodou Dry Aging, což je využívání metody suchého zrání ke staření masa. Na farmě vyrábí i tradiční masné výrobky a to paštiky a klobásky. Farma Rudimov se zavazuje k dodržování nejvyšších standardů v celém provozu, začínající narozením zvířete a konče zpracováním masa.
Manželé Fryzelkovi z Květomluvy
Maximální kvalita, naslouchání přírodě a malá ruční výroba. To definuje manžele Fryzelkovi, kteří stojí za rodinou firmou Květomluva. Pěstují a zpracovávají bylinky a zeleninu v CHKO Bílé Karpaty na jihu Valašska. Přicházejí s novými nápady pro moderní stravování, jako AIP krekry a RAW tyčinky, ale ctí i zaběhnuté tradiční postupy.
Složení BIO sušené hovězí maso jablečný mošt:
BIO hovězí maso, BIO jablečný mošt, BIO jablečný ocet, sůl mořská, BIO petržel
Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku:
- energetická hodnota: 1452 kj/340 kcal,
- tuky 4,3 g z toho nasycené 1,9 g,
- sacharidy 1,6 g, z toho cukry 1,5 g,
- bílkoviny 74,5 g,
- sůl 4,5 g.
100 g výrobku bylo vyrobeno ze 300 g čerstvého masa.
Země původu: Česká Republika
Obsah balení: 200 g
Skladování: Skladujte při teplotě od 1°C do 30°C. Balení zkonzumujte po otevření do 2 dnů.
Výrobce: KVĚTOMLUVA s.r.o., Vlachovice 406, 763 24, Česká Republika, IČO: 107 26 926
Min. trvanlivost: 5/25
BIO | CZ-BIO-001 |
---|
BIO | CZ-BIO-001 |
---|

Co je autoimunitní protokol (AIP) a proč ho využít
Autoimunitní protokol (AIP) je terapeutický protokol, který slouží ke zlepšení autoimunitních onemocnění a chronických nemocí. O tom, zda nemoc propukne a jaký bude mít průběh, totiž nerozhoduje jen genetika. Ta sice hraje svou roli při autoimunitních nemocech, ale tvoří pouze jednu třetinu celkové skládačky. Další dvě třetiny faktorů, zda nemoc propukne a jak se bude vyvíjet, má na svědomí naše strava, životní styl a prostředí ve kterém žijeme. Změna životního stylu může zlepšit průběh onemocnění. Dozvíte se, co to je AIP, jak funguje a proč nám může výrazně pomoci jako dočasná terapeutická dieta a úprava životního stylu.