Díky šetrnému zpracování si tyto borůvky uchovávají svůj krásný vzhled, chuť a hlavně zdraví prospěšné látky. Borůvky jsou bohaté na antioxidanty, řadu minerálů a vitamínů, jako skupiny B, provitamín A, vitamin E, železo, měď, zinek, hořčík, draslík a vitamín C. Obsahují minimum sacharidů, a proto patří k oblíbenému ovoci i při nízkosacharidových dietách.
Borůvky působí jako prebiotikum - slouží jako potrava pro hodné bakterie střevního mikrobiomu.
Nejradši je přidáváme do ranních kaší, kefírů, jogurtu a dětem do svačiny. Hodí se i na zdobení dezertů.
Více
Lyofilizované borůvky
Díky šetrnému zpracování si tyto borůvky uchovávají svůj krásný vzhled, chuť a hlavně zdraví prospěšné látky. Borůvky jsou bohaté na antioxidanty, řadu minerálů a vitamínů, jako skupiny B, provitamín A, vitamin E, železo, měď, zinek, hořčík, draslík a vitamín C. Obsahují minimum sacharidů, a proto patří k oblíbenému ovoci i při nízkosacharidových dietách.
Borůvky působí jako prebiotikum - slouží jako potrava pro hodné bakterie střevního mikrobiomu.
Nejradši je přidáváme do ranních kaší, kefírů, jogurtu a dětem do svačiny. Hodí se i na zdobení dezertů.
Složení: 100 % mrazem sušené borůvky
Hmotnost: 45 g
Výživové údaje na 100 g:
Země původu ovoce: Německo/Slovensko/Srbsko
Minimální trvanlivost: 4 a více měsíců od dodání. Skladujte v suchu do 25°C.
Výrobce: Goodie s.r.o.
Lyofilizované ovoce: mrazivá dobrota pro zdraví
Zamilovali jsme se do mrazem sušeného ovoce. Krásně vypadá, vodní a chutná jako čerstvé. Zachovalo si většinu svých vitamínů a minerálů. Na co jsou dobré takové jahody? S čím pomáhají borůvky a s čím moruše? A které ovoce podpoří zdravé opalování? To se dozvíte v tomto článku.