CASCARA 57 % Ajala čokoláda


57% Cacao 100% Lásky

Čokoláda osvěžená slupkami kávových třešní. Voní jako ibišek a chutná jako tvarohový dezert s třešněmi oslazený medem. Díky povzbudivým účinkům kakaových bobů a cascary vás příjemně rozproudí.

Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.

Kakaové boby jsou ručně tříděné a v BIO kvalitě, stejně jako sušená třtinová šťáva. Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. 

BEAN TO BAR
Vegan Více

Výrobce: AJALADoprava a platba

109 Kč

Skladem
ks

57% Cacao 100% Lásky

Čokoláda osvěžená slupkami kávových třešní. Voní jako ibišek a chutná jako tvarohový dezert s třešněmi oslazený medem. Díky povzbudivým účinkům kakaových bobů a cascary vás příjemně rozproudí.

Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.

Kakaové boby jsou ručně tříděné a v BIO kvalitě, stejně jako sušená třtinová šťáva. Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. 

BEAN TO BAR
Vegan Více

Výrobce: AJALADoprava a platba

CASCARA 57 % Ajala čokoláda

57% Cacao 100% Lásky

Cascara jsou sušené slupky kávových třešní. Ty naše pochází z kávové farmy rodiny Hartmann, která byla založena synem českého dobrodruha Aloise Strašila. Farma se zaměřuje na ekologické pěstování, všechna jejich káva roste ve stínu velkých stromů, které zároveň tvoří domov pro více jak 300 druhů ptactva. 

Vychutnejte si jedinečné spojení výběrové čokolády s ovocnou chutí cascary. 

Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.

Kakaové boby jsou ručně tříděné a v BIO kvalitě, stejně jako sušená třtinová šťáva. Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno.

Čokoláda je ​BEAN TO BAR.

Vhodná i pro vegany.

Složení: BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva, BIO kakaové máslo, cascara
Obsah kakaového podílu: 57 %
Váha: 45 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
 
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání
Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně