DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA ÖKO-CARIBE 70% Ajala čokoláda (single origin) BIO

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (2)Počet hvězdiček je 5 z 5

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA ÖKO-CARIBE 70% Ajala čokoláda BIO

70 % Cacao 100 % Lásky BIO

Single origin znamená, že kakaové boby pochází jen z jednoho místa. Tahle je z Dominikánské republiky je chuťově opravdu nabitá. Nejdřív vás osloví pražené arašídy a med, následně lahodná smetana a když se trošku zasoustředíte, ucítíte lehké tóny třešní. Jen si nezapomeňte nechat čokoládu v puse pomalu rozpouštět, víno na degustaci přeci taky nesmíte panákovat.

Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. Kakové boby na tuto čokoládu z Dominikánské republiky pěstuje 165 malofarmářů. V Ajale vybrali z bobů ty, jemně upražili, namleli žulovými kameny, vytemperovali a pak ji s láskou zabalili.

BEAN TO BAR.
Vegan. 

A střevní mikrobiom miluje kvalitní čokoládu také. Jinak bychom ji nenabízeli. Více

Výrobce: AJALADoprava a platba

107 Kč

Skladem
ks

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA ÖKO-CARIBE 70% Ajala čokoláda BIO

70 % Cacao 100 % Lásky BIO

Single origin znamená, že kakaové boby pochází jen z jednoho místa. Tahle je z Dominikánské republiky je chuťově opravdu nabitá. Nejdřív vás osloví pražené arašídy a med, následně lahodná smetana a když se trošku zasoustředíte, ucítíte lehké tóny třešní. Jen si nezapomeňte nechat čokoládu v puse pomalu rozpouštět, víno na degustaci přeci taky nesmíte panákovat.

Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. Kakové boby na tuto čokoládu z Dominikánské republiky pěstuje 165 malofarmářů. V Ajale vybrali z bobů ty, jemně upražili, namleli žulovými kameny, vytemperovali a pak ji s láskou zabalili.

BEAN TO BAR.
Vegan. 

A střevní mikrobiom miluje kvalitní čokoládu také. Jinak bychom ji nenabízeli. Více

Výrobce: AJALADoprava a platba

70 % Cacao 100 % Lásky

Čokoláda v BIO kvalitě. Single origin znamená, že kakaové boby pochází jen z jednoho místa. Tahle je z Dominikánské republiky je chuťově opravdu nabitá. Nejdřív vás osloví pražené arašídy a med, následně lahodná smetana a když se trošku zasoustředíte, ucítíte lehké tóny třešní. Jen si nezapomeňte nechat čokoládu v puse pomalu rozpouštět, víno na degustaci přeci taky nesmíte panákovat. 

Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. Kakové boby na tuto čokoládu z Dominikánské republiky pěstuje 165 malofarmářů. V Ajale vybrali z bobů ty, jemně upražili, namleli žulovými kameny, vytemperovali a pak ji s láskou zabalili.

BEAN TO BAR.
Vegan. 

Protože jsou tyto singlové čokolády tak chuťově jedinečné, doporučujeme udělat degustační večer s ostatními Single origin. Užijte si tento zážitek :)

A střevní mikrobiom miluje kvalitní čokoládu také. Jinak bychom ji nenabízeli. Kakaové boby jsou superpotravina, kterou můžete mlsat denně.Obsahují hromadu antioxidantů (20x víc než zelený čaj) a díky theobrominu pomáhají se soustředěním a látky v nich obsažené pomáhají navozovat dobrou náladu. Dodává energii a obsahuje celou škálu výživově hodnotných látek, zejména tzv. flavonoidy. K tomu jsou nabité vitamíny a minerály, které posilují imunitu, snižují krevní tlak, a zlepšují tak činnost kardiovaskulárního systému


Chuťový profil: pražené arašídy, med, smetana, jemné tóny třešní

Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva
obsah kakaového podílu: 70 %

Váha: 45 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.

Minimální dobu trvanlivosti garantujeme 1 rok více od dodání.

Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně