Květomluva Bylinkový pohankový AIP chléb, chlebová směs BIO 500 g


Cena
99 Kč
198 Kč/kg


Balení
0.5 kg

Skladem
ks

Z této bezlepkové směsi můžete vyrobit buď kváskový nebo rychlý chléb. Velmi chutná a zdravá alternativa bezlepkového chleba v BIO kvalitě. Jeho příprava je velmi jednoduchá.

Je bez lepku, bez cukru, vajec, ořechů a laktózy. Vhodný pro paleo, vegan a AIP modified. Vhodný pro lidi s omezeními a alergiemi. Obsahuje jen přirozeně bezlepkové potraviny.



Více

Zdravá bezlepková alternativa pečiva

BIO bylinkový bezlepkový chleba je rychlá a zdravá alternativa pro lidi, kteří mají nejrůznější dietní omezení nebo potravinové alergie. Díky jeho unikátnímu složení, můžete směs použít na dva způsoby. Upečte si rychlý chleba nebo si přípravu prodlužte a vyrobte si kváskový pohankový chléb. Směs obsahuje také byliny, které podporují dobré trávení a imunitu.

Jednoduchý bezlepkový chléb – příprava

  1. Rozehřejte troubu na 210°C. Obsah sáčku vysypte do mísy, přidejte 2 lžíce prášku do pečiva z vinného kamene a zamíchejte. Přidejte 630 g teplé vody a umíchejte těsto. Můžete přidat i 2 lžíce olivového oleje.
  2. Dejte si předehřát do trouby formu. Těsto dejte do teplé formy a můžete posypat semínkami. Přikryjte pečícím papírem a dejte do trouby na 1 hodinu. Poté odkryjte a dopékejte ještě 45 minut. Po upečení vyndejte z formy a nechte vychladnout.

Bezlepkový kváskový chléb – příprava

  1. Obsah sáčku dejte do mísy a přidejte 630 g teplé vody a umíchejte těsto. Můžete přidat 2 lžíce olivového oleje. Směs přikryjte a nechte kvasit na teplém místě 24–36 hodin
  2. Před pečením si rozehřejte troubu na 210°C a nahřejte si i formu. Přendejte směs do formy, můžete posypat semínkami a pečte 1 hodinu zakryté pečícím papírem. Poté papír oddělejte a nechte ještě 45 minut péct. Vyndejte chléb z formy a nechte vychladnout.

Výhody Bylinkového pohankové AIP chleba:

  • bezlepkové složení bez jakýchkoliv aditiv,
  • BIO kvalita,
  • rychlá příprava nebo pomalé kvašení,
  • jednoduché a vhodné pro lidi a alergiemi nebo dietními omezeními.

Bylinky z Valašska z CHKO Bílé Karpaty

Manželé Fryzelkovi, kteří žijí v malebné krajině Bílých Karpat na jižním Valašsku, se věnují pěstování bylinek a zeleniny v BIO kvalitě. Jejich práce byla oceněna prestižním titulem BIO Výrobek roku 2022. Při sběru a zpracování bylin dbají na ochranu životního prostředí, používají výhradně kvalitní BIO suroviny a ekologické postupy. Spojují respekt k tradičním metodám s odvahou pro inovace, čímž vytvářejí jedinečné produkty.

Složení Bylinkového pohankového AIP chleba

Bio pohanková mouka 57%, bio manioková mouka, kypřící prášek z vinného kamene, himalájská sůl, bio pražený čekankový kořen, bio psyllium z jitrocele indického, směs bylin 1,2 % (bio heřmánek, bio měsíček lékařský, bio kurkuma).

Výživové údaje na 100 g: 

Energie1360 kJ / 323 kcal, 

  • tuky 8,06 g  z toho nasycené mastné kyseliny 0,75 g, 
  • sacharidy 52,71 g,  z toho cukry 4,73 g, 
  • vláknina 16,74 g, 
  • bílkoviny 8,2 g,
  • sůl 1,46 g.

Skladování: Na suchém a chladném místě.

Obsah balení: 500 g

Výrobce: KVĚTOMLUVA s.r.o., Vlachovice 406, 763 24, Česká Republika, IČO: 107 26 926

Min. trvanlivost: 6/25 či delší

Parametry
BIO CZ-BIO-001

Naposledy navštívené1

Složení produktů je čisté a 100 % bez škodlivých aditiv.

Složení produktů je čisté a 100 % bez škodlivých aditiv.

Produkty jsou funkční a zaměřené na celistvé zdraví.

Produkty jsou funkční a zaměřené na celistvé zdraví.

Jsme ohleduplní k naší planetě a podporujeme neziskové organizace.

Jsme ohleduplní k naší planetě a podporujeme neziskové organizace.