Slaďoučké plátky manga si díky lyofilizaci - šetrnému sušení mrazem uchovávají svou skvělou chuť, vůni a hlavně zdraví prospěšné látky.
Můžete je zobat na svačinu jen tak nebo si je přidat do ranní kaše, jogurtu, vodního či mléčného kefíru, fermentovaných ovesných kaší či na zdobení dezertů.
Skvělé i na svačinu pro malé děti. Více
Lyofilizované mango
Slaďoučké plátky manga si díky lyofilizaci - šetrnému sušení mrazem uchovávají svou skvělou chuť, vůni a hlavně zdraví prospěšné látky.
Můžete je zobat na svačinu jen tak nebo si je přidat do ranní kaše, jogurtu, vodního či mléčného kefíru, fermentovaných ovesných kaší či na zdobení dezertů.
Skvělé i na svačinu pro malé děti.
Složení: 100 % mrazem sušené mango
Hmotnost: 45 g
Výživové údaje na 100 g:
Sůl: 0,05 g
Země původu ovoce: Burkina Faso
Minimální trvanlivost: nejméně 8 měsíců od dodání.
Skladujte v suchu do 25°C.
Výrobce: Goodie s.r.o.
![Lyofilizované ovoce: mrazivá dobrota pro zdraví](https://wugi.s10.cdn-upgates.com/_cache/2/2/226052574dd633a7a025c0decf500b9a-lyofilizovane-jahody-wugi-kefir.jpg)
Lyofilizované ovoce: mrazivá dobrota pro zdraví
Zamilovali jsme se do mrazem sušeného ovoce. Krásně vypadá, vodní a chutná jako čerstvé. Zachovalo si většinu svých vitamínů a minerálů. Na co jsou dobré takové jahody? S čím pomáhají borůvky a s čím moruše? A které ovoce podpoří zdravé opalování? To se dozvíte v tomto článku.