Míšina čokoláda Mléčná čokoláda 50% Madagaskar se zelenými mandarinkami 50 g


Cena
159 Kč
3 180 Kč/kg


Balení
0.05 kg

Skladem
ks

Vyzkoušejte lahodnou mléčnou čokoládu, která vás překvapí svojí svěžestí.

Čokoláda byla vyrobena z výběrových kakaových bobů z Madagaskaru a je ochucená BIO olejem lisovaným za studena z kůry zelených mandarinek.

Čokoláda získala bronzovou medaili v prestižní soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně v roce 2022.
Více

50% mléčná čokoláda se zelenými mandarinkami

Tato čokoláda bude chutnat úplně každému. Sladkou chuť vyvažuje svěží BIO olej lisovaný za studena z kůry zelených mandarinek. Jedná se o lahodné spojení kyselosti, sladkosti a mléčné krémovosti. Čokoláda je vyrobena z výběrových kakaových bobů z Madagaskaru a slazená třtinovým cukrem.

Čokoláda z Madagaskaru

Tato čokoláda vyhrála bronzovou medaili na světové soutěži Academy od Chocolate v Londýně v roce 2022.

Česká Bean to Bar čokoláda od Míši

Čokoláda je vyrobena metodou Bean to Bar, neobsahuje konzervanty, lecitiny, rostlinné oleje ani barviva. Bean to Bar znamená, že byla vyrobena ručně od bobu až po výslednou tabulku čokolády. V Míšině čokoládě používají pouze výběrové kakaové boby v menších sériích, což zajistí dlouhou trvanlivost čokolády – 12-24 měsíců. Míšiny čokolády jsou pravidelně oceňovány na světových soutěžích a od roku 2017 nesou více než 50 ocenění

Největší výhody Mléčné čokolády 50% Madagaskar:

  • Bean to Bar čokoláda,
  • vyrobeno v České Republice,
  • ruční výroba,
  • dokonalá souhra mléčné čokolády a svěžesti z mandarinek.

Výživové údaje:

Hmotnost suroviny (g)

100

Energetická hodnota (kJ)

2500

Energetická hodnota (kcal)

602

Tuky celkové (g)

45

Nasycené mastné kyseliny (g)

27

Sacharidy využitelné (g)

37

Cukry celkové (g)

35

Bílkoviny celkové (g)

10

Sůl (g)

0,2

Složení Mléčné čokolády 50% Madagaskar

Kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr, bio olej ze zelených mandarinek.

Obsah kakaové sušiny v čokoládě 50 %.

Váha: 50 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.

Minimální doba trvanlivosti: nejméně 4 měsíce od dodání

Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz

Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.

Naposledy navštívené1