Dokonalé spojení organických kakaových bobů z Madagaskaru, českých lesních borůvek a mléka potěší vaše chuťové buňky. Kakaové boby spolu s borůvkami se několik dní melou v kamenném mlýně, aby se všechny chutě propojily a díky tomu má čokoláda nádhernou barvu, chuť i vůni.
Čokoláda získala 2 hvězdy v roce 2020 na světové soutěži Great Taste Awards v Anglii a také zlatou medaili v prestižní soutěži Academy od Chocolate v Londýně.
Více
58,5% mléčná čokoláda s českými borůvkami
Krásné propojení chutí, barvy i vůní docílili v Míšině čokoládě díky tomu, že všechny suroviny melou několik dní v kamenném mlýně. Čokoláda byla vyrobena z výběrových kakaových bobů z Madagaskaru, je přislazena třtinovým cukrem a krémovost zajistí sušené mléko. Pozor na tajné ujídání – fialová barva vašeho jazyka vás může snadno prozradit.
Spojení čokolády z Madagaskaru a českých borůvek
Tato čokoláda se pyšní zlatou medaili na světové soutěži Academy od Chocolate v Londýně z roku 2020 a také 2 hvězdami ze světové soutěže Great Taste Awards z Anglie.
Ruční výroba Míšiny čokolády
Čokoláda je vyrobena metodou Bean to Bar, což znamená, že byla vyrobena ručně od bobu až po konečnou tabulku čokolády. Čokolády neobsahují konzervanty, lecitiny, barviva ani rostlinné oleje. Na výrobu jsou použity pouze výběrové kakaové boby v menších sériích a díky tomu mají čokolády dlouhou trvanlivost – 12-24 měsíců. Míšiny čokolády mají také řadu ocenění ze světových soutěží. Od roku 2017 nesou více než 50 ocenění.
Největší výhody Mléčné čokolády 58,5% Madagaskar:
- ručně vyrobená Bean to Bar čokoláda,
- z České Republiky,
- dokonalá chuť mléčné čokolády a českých borůvek.
Výživové údaje:
Hmotnost suroviny (g) |
100 |
Energetická hodnota (kJ) |
2367 |
Energetická hodnota (kcal) |
569 |
Tuky celkové (g) |
41 |
Nasycené mastné kyseliny (g) |
25 |
Sacharidy využitelné (g) |
39 |
Cukry celkové (g) |
35 |
Bílkoviny celkové (g) |
7,3 |
Sůl (g) |
0,1 |
Složení Mléčné čokolády 58,5% Madagaskar
Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sušené borůvky 5%.
Obsah kakaové sušiny v čokoládě 58,5 %.
Váha: 50 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 4 měsíce od dodání
Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz
Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.