Míšina čokoláda Mléčná čokoláda 58,5 % Madagaskar s českými borůvkami 50 g


Cena
149 Kč
2 980 Kč/kg


Balení
0.05 kg

Skladem
ks

Dokonalé spojení organických kakaových bobů z Madagaskaru, českých lesních borůvek a mléka potěší vaše chuťové buňky. Kakaové boby spolu s borůvkami se několik dní melou v kamenném mlýně, aby se všechny chutě propojily a díky tomu má čokoláda nádhernou barvu, chuť i vůni.

Čokoláda získala 2 hvězdy v roce 2020 na světové soutěži Great Taste Awards v Anglii a také zlatou medaili v prestižní soutěži Academy od Chocolate v Londýně.
Více

58,5% mléčná čokoláda s českými borůvkami

Krásné propojení chutí, barvy i vůní docílili v Míšině čokoládě díky tomu, že všechny suroviny melou několik dní v kamenném mlýně. Čokoláda byla vyrobena z výběrových kakaových bobů z Madagaskaru, je přislazena třtinovým cukrem a krémovost zajistí sušené mléko. Pozor na tajné ujídání – fialová barva vašeho jazyka vás může snadno prozradit.

Spojení čokolády z Madagaskaru a českých borůvek

Tato čokoláda se pyšní zlatou medaili na světové soutěži Academy od Chocolate v Londýně z roku 2020 a také 2 hvězdami ze světové soutěže Great Taste Awards z Anglie.

Ruční výroba Míšiny čokolády 

Čokoláda je vyrobena metodou Bean to Bar, což znamená, že byla vyrobena ručně od bobu až po konečnou tabulku čokolády. Čokolády neobsahují konzervanty, lecitiny, barviva ani rostlinné oleje. Na výrobu jsou použity pouze výběrové kakaové boby v menších sériích a díky tomu mají čokolády dlouhou trvanlivost – 12-24 měsíců. Míšiny čokolády mají také řadu ocenění ze světových soutěží. Od roku 2017 nesou více než 50 ocenění

Největší výhody Mléčné čokolády 58,5% Madagaskar:

  • ručně vyrobená Bean to Bar čokoláda,
  • z České Republiky,
  • dokonalá chuť mléčné čokolády a českých borůvek.

Výživové údaje:

Hmotnost suroviny (g)

100

Energetická hodnota (kJ)

2367

Energetická hodnota (kcal)

569

Tuky celkové (g)

41

Nasycené mastné kyseliny (g)

25

Sacharidy využitelné (g)

39

Cukry celkové (g)

35

Bílkoviny celkové (g)

7,3

Sůl (g)

0,1

Složení Mléčné čokolády 58,5% Madagaskar

Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sušené borůvky 5%.

Obsah kakaové sušiny v čokoládě 58,5 %.

Váha: 50 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.

Minimální doba trvanlivosti: nejméně 4 měsíce od dodání

Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz

Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.

Naposledy navštívené1