Míšina čokoláda Tmavá čokoláda 70% Nikaragua Rugoso 50 g


Cena
145 Kč
2 900 Kč/kg


Balení
0.05 kg

Skladem
ks

Výběrové kakaové boby z Nikaraguy dávají základ této 70% hořké čokoládě s výrazným a vyváženým chuťovým profilem. Okouzlí vás sladkými tóny sušených švestek a černého čaje, typickými pro odrůdu Rugoso. Tato ručně vyráběná bean to bar čokoláda byla oceněna v roce 2020 na třech prestižních mezinárodních soutěžích.

Pouze prémiové kakaové boby, bez lecitinů a umělých přísad, vyrobeno v malých šaržích s důrazem na kvalitu, dlouhou trvanlivost a autentickou chuť pravé čokolády.

Více

Míšina čokoláda Nikaragua Rugoso 70 % – bean to bar prémiová čokoláda

Ručně vyráběná čokoláda z vybraných kakaových bobů z Nikaraguy nabízí bohatou a harmonickou chuť. Jemné tóny sušených švestek a černého čaje vytvářejí nezaměnitelný charakter odrůdy Rugoso.

Ocenění Tmavé čokolády Nikaragua Rugoso

Tato čokoláda získala nejvyšší uznání na třech prestižních soutěžích. Na světové soutěži Great Taste Awards v Anglii získala 2 hvězdy, což potvrzuje její úžasnou chuť i kvalitu. Dále také získala bronzovou medaili na soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně a patří tak mezi nejlepší čokolády na světě. A v evropském kole soutěže International Chocolate Awards získala stříbro.

Míšina čokoláda – prémiová česká Bean to Bar výroba

Míšina čokoláda představuje špičku řemeslné výroby Bean to Bar. Každá tabulka vzniká z pečlivě vybraných kakaových bobů, které se ručně zpracovávají od pražení až po finální tabulku čokolády. Tento proces zaručuje autentickou chuť pravé čokolády s vysokým obsahem kakaa a minimem cukru.

Od roku 2017 patří Míšina čokoláda mezi úspěšné české značky a pyšní se více než 50 mezinárodními oceněními za kvalitu, chuť a inovaci.

Proč zvolit Míšinu čokoládu:

  • 100 % přírodní složení bez lecitinu, umělých aromat a konzervantů,
  • kompletní výroba v Česku – kontrola kvality od bobu až po tabulku,
  • ruční zpracování v malých šaržích pro výjimečně jemnou texturu a bohatou chuť,
  • delší trvanlivost až 24 měsíců díky šetrné výrobní metodě.

Největší benefity Tmavé čokolády 70% Nikaragua Rugoso:

  • prémiové kakaové boby,
  • není chemicky ošetřovaná (alkalizovaná),
  • oceněná na prestižních soutěžích,
  • bez lecitinů a umělých přísad.

Výživové údaje

Hmotnost suroviny (g)

100

Energetická hodnota (kJ)

2398

Energetická hodnota (kcal)

575

Tuky celkové (g)

43

Nasycené mastné kyseliny (g)

26

Sacharidy využitelné (g)

35

Cukry celkové (g)

30

Bílkoviny celkové (g)

8,3

Sůl (g)

0

Složení Tmavé čokolády 70% Nikaragua Rugoso

Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo.

Obsah kakaové sušiny v čokoládě 70 %

Váha: 50 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.

Minimální doba trvanlivosti: nejméně 2 roky od data výroby.

Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz

Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.



Naposledy navštívené1