Míšina čokoláda Tmavá čokoláda 70% Uganda 50 g


Cena
139 Kč
2 780 Kč/kg


Balení
0.05 kg

Skladem
ks

Objevte výjimečnou 70% tmavou čokoládu z Ugandy a ponořte se do světa luxusní chuti s touto oceněnou tmavou čokoládou z výběrových kakaových bobů z oblasti Semuliki Forest v Ugandě. Tato čokoláda nabízí jedinečný chuťový profil s tóny fíků a karamelu, který je výsledkem pečlivé 6-7 denní fermentace a 6-8 denního sušení na slunci.

Stříbrná medaile na Academy of Chocolate Awards 2021.

1 hvězda na prestižní soutěži Great Taste Awards.

Eticky získané kakaové boby od sdružení 1000 farmářů.
Více

Tmavá čokoláda z bobů z Ugandy

Výběrové kakaové boby pochází z oblasti Semuliki Fores z Ugandy. Nachází se tady sdružení asi 1000 farmářů, kteří kakaové boby následně centrálně fermentují po dobu 6-7 dní a poté suší na slunci 6-8 dní. V čokoládě najdete chuťové tóny fíků a karamelu.

Ocenění 70% tmavé čokolády Uganda

V roce 2021 vyhrála tato tabulka čokolády stříbrnou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. Byla také oceněna 1 hvězdou v soutěži v Anglii, která se nazývá Great Taste Awards.

Umění čokolády: Míšina Bean to Bar čokoláda

Míšina čokoláda představuje vrchol čokoládového umění díky své metodě Bean to Bar. Každá tabulka je dokonalým výsledkem pečlivě řízeného procesu, který začíná od výběru kakaových bobů a končí ručně vyrobenou čokoládou. Od roku 2017 získala Míšina čokoláda přes 50 mezinárodních ocenění, což potvrzuje svojí delikátní chutí.

Jedinečnost Míšiny čokolády představuje:

  • Neobsahuje lecitiny, konzervanty ani umělé přísady.
  • Výrobní proces pod jednou střechou.
  • Pouze ze skutečných surovin.

Benefity zpracování v malých šaržích:

  • charakteristická, nezaměnitelná chuť,
  • dlouhá trvanlivost (12-24 měsíců).

Největší výhody 70% tmavé čokolády Uganda:

  • oceněná na mezinárodních soutěžích,
  • slazená třtinovým cukrem,
  • výběrové kakaové boby z Ugandy.

Výživové údaje:

Hmotnost suroviny (g)

100

Energetická hodnota (kJ)

2398

Energetická hodnota (kcal)

575

Tuky celkové (g)

43

Nasycené mastné kyseliny (g)

26

Sacharidy využitelné (g)

35

Cukry celkové (g)

30

Bílkoviny celkové (g)

8,3

Sůl (g)

0

Složení 70% tmavé čokolády Uganda

Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo.

Obsah kakaové sušiny v čokoládě 70 %.

Váha: 50 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.

Minimální doba trvanlivosti: nejméně 1 rok od dodání.

Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz

Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.

Naposledy navštívené1