Míšina čokoláda Velikonoční vajíčka zelená, modrá, růžová 25 g


Cena
79 Kč


Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

ks

Velikonoční vajíčka vyrobená z Bean to Bar 50% čokolády Madagaskar. Pouze kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo a sušené mléko. Kupujte ty nejlepší sladkosti bez lecitinů, éček a nevhodných olejů.

Půlvajíčka jsou plná a máme v nabídce 3 barevné varianty obalů – zelený, růžový a modrý.

50% čokoláda Madagaskar vyhrála zlatou medaili v evropské soutěži International Chocolate Awards v Kodani a bronzovou medaili na světovém finále v roce 2019. V tomto roce získala i bronzovou medaili na světové soutěži Academy od Chocolate Awards v Londýně. Vlastní také jednu hvězdu z gurmánské soutěže Great Taste Awards.
Více

Velikonoční vajíčka z mléčné čokolády

Tato velikonoční vajíčka obsahují pouze kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko a třtinový cukr, což se o konvenčních velikonočních sladkostech říct nedá. Půlvajíčka jsou plná a v nabídce najdete 3 barevné kombinace balení – růžovou, zelenou a modrou.

Oceněná 50% čokoláda z Madagaskaru

Mléčná 50% čokoláda Madagaskar získala v roce 2019 několik prestižních ocenění. Na evropské soutěži International Chocolate Awards v Kodani obdržela zlatou medaili a na světovém finále téže soutěže bronzovou medaili. Dále byla oceněna bronzovou medailí na světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. Kromě toho získala jednu hvězdu v gurmánské soutěži Great Taste Awards.

Ruční výroba Míšiny čokolády 

Čokoláda je vyráběna ručně metodou Bean to Bar, což znamená, že celý proces – od kakaového bobu až po finální tabulku – probíhá pod jednou střechou. Tyto čokolády neobsahují žádné konzervanty, lecitiny, barviva ani přidané rostlinné oleje. K výrobě se používají pouze pečlivě vybrané kakaové boby v malých sériích, což zajišťuje jejich výjimečnou kvalitu a dlouhou trvanlivost 12 až 24 měsíců. Míšiny čokolády jsou navíc držiteli více než 50 prestižních ocenění ze světových soutěží od roku 2017.

Největší výhody Velikonočních vajíček:

  • čokoláda dělaná ručně,
  • bez lecitinů, olejů a barviv,
  • různé barevné varianty.

Výživové údaje:

Hmotnost suroviny (g)

100

Energetická hodnota (kJ)

2500

Energetická hodnota (kcal)

602

Tuky celkové (g)

45

Nasycené mastné kyseliny (g)

27

Sacharidy využitelné (g)

37

Cukry celkové (g)

35

Bílkoviny celkové (g)

10

Sůl (g)

0,2

Složení Velikonočních vajíček

Kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr.

Obsah kakaové sušiny v čokoládě 50 %

Váha: 25 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.

Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.

Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz

Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.

Naposledy navštívené1