Velikonoční vajíčka vyrobená z Bean to Bar 50% čokolády Madagaskar. Pouze kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo a sušené mléko. Kupujte ty nejlepší sladkosti bez lecitinů, éček a nevhodných olejů.
Půlvajíčka jsou plná a máme v nabídce 3 barevné varianty obalů – zelený, růžový a modrý.
50% čokoláda Madagaskar vyhrála zlatou medaili v evropské soutěži International Chocolate Awards v Kodani a bronzovou medaili na světovém finále v roce 2019. V tomto roce získala i bronzovou medaili na světové soutěži Academy od Chocolate Awards v Londýně. Vlastní také jednu hvězdu z gurmánské soutěže Great Taste Awards.
Více
Velikonoční vajíčka z mléčné čokolády
Tato velikonoční vajíčka obsahují pouze kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko a třtinový cukr, což se o konvenčních velikonočních sladkostech říct nedá. Půlvajíčka jsou plná a v nabídce najdete 3 barevné kombinace balení – růžovou, zelenou a modrou.
Oceněná 50% čokoláda z Madagaskaru
Mléčná 50% čokoláda Madagaskar získala v roce 2019 několik prestižních ocenění. Na evropské soutěži International Chocolate Awards v Kodani obdržela zlatou medaili a na světovém finále téže soutěže bronzovou medaili. Dále byla oceněna bronzovou medailí na světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. Kromě toho získala jednu hvězdu v gurmánské soutěži Great Taste Awards.
Ruční výroba Míšiny čokolády
Čokoláda je vyráběna ručně metodou Bean to Bar, což znamená, že celý proces – od kakaového bobu až po finální tabulku – probíhá pod jednou střechou. Tyto čokolády neobsahují žádné konzervanty, lecitiny, barviva ani přidané rostlinné oleje. K výrobě se používají pouze pečlivě vybrané kakaové boby v malých sériích, což zajišťuje jejich výjimečnou kvalitu a dlouhou trvanlivost 12 až 24 měsíců. Míšiny čokolády jsou navíc držiteli více než 50 prestižních ocenění ze světových soutěží od roku 2017.
Největší výhody Velikonočních vajíček:
- čokoláda dělaná ručně,
- bez lecitinů, olejů a barviv,
- různé barevné varianty.
Výživové údaje:
Hmotnost suroviny (g) |
100 |
Energetická hodnota (kJ) |
2500 |
Energetická hodnota (kcal) |
602 |
Tuky celkové (g) |
45 |
Nasycené mastné kyseliny (g) |
27 |
Sacharidy využitelné (g) |
37 |
Cukry celkové (g) |
35 |
Bílkoviny celkové (g) |
10 |
Sůl (g) |
0,2 |
Složení Velikonočních vajíček
Kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr.
Obsah kakaové sušiny v čokoládě 50 %
Váha: 25 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.
Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz
Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.