Představte si ty nejlepší mandle, jemně pražené a obalené v kvalitní bílé a mléčné čokoládě. Nejsou extrémně sladké a jejich barvu zaručuje matcha čaj a ovoce, žádné syntetické barvy.
Mlsat na Velikonoce lze i chytře. Vyzkoušejte tyto jemně sladké mandle v čokoládě bez lecitinů, konzervantů a nevhodných olejů.
Více
Veselá velikonoční vajíčka ze španělských mandlí
Ty nejlepší mandle, dovezené ze Španělska, jemně pražené a obalené v Míšině mléčné a bílé čokoládě. Španělské mandle se pyšní svojí jemnou a sladkou chutí. Čokoláda je nakonec obarvena matcha čajem, českými malinami a borůvkami. Dokonalá sladkost nejen pro děti.
Mandle v bílé čokoládě
Bílá čokoláda byla vyrobena z kakaového másla, sušeného mléka, třtinového cukru a ochucená zrníčky vanilky. Pyšní se bronzovou medailí ze světové soutěže Academy of Chocolate Awards. Mandle v bílé čokoládě jsoou dobarveny matcha čajem, díky tomu mají krásně velikonoční zelenou barvu. A také českými borůvkami a malinami, což jim propůjčí letní ovocnou chuť.
Mandle v mléčné čokoládě
Mléčná čokoláda byla vyrobena z výběrových kakaových bobů z Madagaskaru a má velmi intenzivní čokoládovou chuť. Tato čokoláda vyhrála v roce 2019 bronzovou medaili na světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. V tomto roce byla také oceněna zlatou medailí v evropském kole soutěže International Chocolate Awards v Kodani a dále také bronzovou medailí na světovém finále této soutěže. Dále se pyšní také jednou hvězdou na gurmánské soutěži Great Taste Awards z Londýna.
Ruční výroba Míšiny čokolády
Metoda Bean to Bar je základem ruční výroby této čokolády, kde se celý proces od zpracování kakaových bobů až po finální produkt odehrává v jedné dílně. Výrobky neobsahují žádné umělé přísady jako konzervanty, lecitiny, barviva či dodatečné rostlinné oleje. Použití výhradně pečlivě selektovaných kakaových bobů ve limitovaných dávkách zaručuje nejen mimořádnou chuť, ale i prodlouženou trvanlivost v rozmezí 12 až 24 měsíců. Od roku 2017 tyto čokolády získaly více než 50 významných ocenění na mezinárodních soutěžích, což potvrzuje jejich výjimečnou kvalitu.
Největší výhody Veselých velikonočních vajíček:
- krásné barvy díky ovoci a matcha čaji,
- bez lecitinů, syntetických barviv a olejů,
- jemně sladké.
Výživové údaje 100 g:
Energie 2515/603 kJ/kcal. Tuky 47 g, z toho nasycené mastné kyseliny 19 g. Sacharidy 27 g, z toho cukry 26 g. Bílkoviny 16 g. Sůl 0,1 g.
Složení Veselých velikonočních vajíček
Mandle, kakaové máslo, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové boby, maliny, borůvky, matcha, vanilka.
Váha: 65 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladování: Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.
Výrobce: Míšina čokoláda, K sádkám 158, Praha-Lahovice, info@misinacokolada.cz, https://www.misinacokolada.cz
Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz.