Brainmax Performance protein Vanilka - Velikost balení: 2000 g

hvězda 1 hvězda 2 hvězda 3 hvězda 4 hvězda 5 (1)Počet hvězdiček je 5 z 5
37 bodů do věrnostního systému

Cena
1 889 Kč
944,50 Kč/kg


Balení
2 kg

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

Skladem
ks

Unikátní spojení kvalitní nativní syrovátky, hydrolyzovaného kolagenu typu I a III, kolostra, kokosového oleje s přírodním vanilkovým aroma pro snadné doplnění potřebných bílkovin. Dobře se rozpouští, skvěle chutná i voní a je zcela bez lepku. Dochucený pouze přírodními sladidly stévií a inulinem z čekanky. Přidejte odměrku denně do ranní kaše, smoothie nebo klidně do vody.

Bez zbytečných přídatných látek.

1000 g balení obsahuje 28 dávek.
2000 g balení obsahuje 56 dávek.


Více

Performance protein Vanilka 1000 g nebo 2000 g - Brainmax

Nekompromisní řešení 

Přelomová kombinace, unikátní složení a čistota surovin, to je performance protein vanilka, který se nedá s žádným jiným proteinem na trhu srovnat. Díky proteinu můžete dosahovat lepších výsledků při sportování, ale také posílit své celkové zdraví.

Jedná se o kvalitní a bio dostupný zdroj bílkovin. Je možné jej využít také pro posílení střevního mikrobiomu, na podporu svalové hmoty, pro zlepšení stavu vazů a úponů, při podpoře zažívání a optimalizaci hmotnosti.

Dávka 35 g obsahuje:

  • 21,7 g nativní syrovátky, která pochází z volně se pasoucích krav,
  • 9,1 g hydrolyzovaného kolagenu typu I a III,
  • 2,59 g inulinu z kořene čekanky,
  • 0,77 g kolostra standardizovaného na 40 % imunoglobulinů
  • a 0,35 g kokosového oleje.

Pouze kvalitní ingredience

Můžete se spolehnout, že tento protein splní vaše očekávání. Jedná se jak o kvalitní doplnění bílkovin, tak o vhodný nástroj pro regeneraci pojivových tkáních a obnovení střevní bariéry. Konvenční proteiny často obsahují příměsi a nevhodné přídatné látky, umělá syntetická sladidla, mají nižší stravitelnost a horší využitelnost bílkovin.

Nativní syrovátka

Hlavní složkou vanilkového proteinu je nativní syrovátka, která pochází z čerstvého mléka holandských krav. Tyto krávy se volně pasou a jsou krmeny pouze trávou. Jsou chovány ekologicky a jedná se o trvale udržitelnou zemědělskou produkci. Farmáři se zavázali jak k omezení antibiotik, tak ke snižování emisí a spotřeby energií. Mléko neobsahuje hormony ani antibiotika.

Syrovátka je získávána za studena, takže nedochází ke znehodnocení peptidů. Zachovává si bio dostupnost i vysokou stravitelnost. Nativní syrovátka obsahuje přirozeně vyšší koncentraci laktoferinu a imunoglobulinů, které jsou důležité pro imunitní systém.

Hydrolyzovaný kolagen typu I a III

Kolagen je důležitý v těle pro pevnost a pružnost pojivových tkáních – pro kosti, vazy, šlachy, chrupavky, kůži i vlasy. Velmi významný protein v těle, avšak jeho produkce s věkem klesá. Dávka vanilkového proteinu obsahuje 9,1 kolagenu.

Inulin z kořene čekanky

Vanilkový protein je dochucený inulinem z kořene čekanky, který funguje v těle jako zdroj potravy (prebiotikum) pro přátelské mikroorganismy ve střevě.

Kolostrum

Kolostrum produkují matky savců v prvních dnech po porodu a je velmi důležité pro silnou imunitu a přežití mláďat. V kravském kolostru je 30–40x více imunitních látek než v lidském těle. Obsahuje vitaminy a minerály v nejvíce bio dostupné formě, imunoglobuliny, laktoferiny, a růstové faktory.

Kokosový olej

Obsahuje prospěšné MCT tuky, které naše tělo využívá jako okamžitý zdroj energie. Kokosový olej společně s kolagenem, kolostrem a nativní syrovátkou pozitivně ovlivňují náš mikrobiom. 

Další složky: guarová guma, stévie a přírodní vanilkové aroma

Žádná syntetická sladidla ani nevhodné přídatné látky, které prodlouží trvanlivost, vylepší barvu nebo chuť. Pouze guarová guma, což je přírodní vláknina vyživující náš mikrobiom, přírodní sladidlo stévie a doušek přírodního vanilkového aroma. 

Složení vanilkového proteinu:

62 % nativní syrovátkový protein, 26 % hovězí hydrolyzovaný kolagen typu I a III, inulin, kolostrum, kokosový olej, guarová guma  (přírodní vláknina), přírodní vanilkové aroma, sladidlo: steviol glykosidy

Dávkování vanilkového proteinu:

Jednu odměrku (asi 35 g) přidejte do 200 ml vody, smoothie nebo kaše. Pro krémovější chuť přidejte méně vody. 

Výživové údaje

 

 

 

Na 100g

1 dávka = 35g

Energie (kcal)

387 g

133,45 g

Bílkoviny

75 g

26,25 g

Sacharidy

5 g

1,75 g

z toho cukry

4 g

1,4 g

Tuky

6 g

2,1 g

z toho nasycené tuky

4 g

1,4 g

Vláknina

2 g

0,7 g

Sůl

1,5 g

0,52 g

Podíl jednotlivých látek:

 

 

Nativní syrovátkový koncentrát

62 g

21,7 g

Kolagen typu I a III

26 g

9,1 g

Inulin

7,4 g

2,59 g

Kolostrum (40 % imunoglobulinu)

2,2 g

0,77 g

Kokosový olej

1 g

0,35 g

Podíl minerálů:

 

 

Vápník

250 mg

86 mg

Sodík

700 mg

240 mg

Hořčík

17 mg

5,95 mg

Draslík

800 mg

280 mg

Podíl esenciálních aminokyselin

 

 

Leucin

8,5 g

2,98 g

Isoleucin

3,7 g

1,30 g

Valin

3,8 g

1,33 g

Lysin

7,4 g

2,59 g

Methionin

1,7 g

0,60 g

Phenylalanin

3,0 g

1,05 g

Threonin

3,6 g

1,26 g

Tryptofan

1,3 g

0,46 g

Podíl semiesenciálních aminokyselin:

 

 

Arginin

3,8 g

1,33 g

Cystin

1,7 g

0,60 g

Kyselina Glutamová

13,7 g

4,80 g

Histidin

1,5 g

0,53 g

Prolin

6,2 g

2,17 g

Tyrosin

2,40 g

0,84 g

Podíl neesenciálních aminokyselin:

 

 

Alanin

5,4 g

1,89 g

Kyselina Asparagová

8,6 g

3,01 g

Glycin

7,4 g

2,59 g

Serin

3,5 g

1,23 g

1 dávka = 35 g. Balení obsahuje 28 dávek.

Výrobce: Votamax s.r.o., Hladnovská 83, Ostrava 71200

Skladování: Při pokojové teplotě na suchém tmavém místě.

Minimální trvanlivost: 2kg varianta: 5/25 či delší; 1kg varianta: 1/25 či delší

Upozornění: Nevhodné pro děti a mladistvé do 16 let, kojící a těhotné ženy. Nepřekračujte denní dávkování. Jedná se o doplněk stravy, nenahrazuje pestrou stravu. Doba expirace vyznačena na obalu. Tento produkt není určen k diagnostice, léčbě, léčení nebo prevenci jakékoli choroby. Spotřebujte do 3 měsíců po otevření nebo do data minimální trvanlivosti.

Potřebujete-li poradit s výběrem či dávkováním, napište mi do poradny na anna@wugi.cz, krátce popište vaše hlavní potíže a jejich vznik a vývoj.