minimální trvanlivost 14.11.2024 = sleva 30%
Indický černý čaj Darjeeling s bylinkami a kořením v BIO kvalitě. Osvěžující účinky, které podpoří zažívání a překvapí květinovou chutí s vanilkou, růží a mátou.
Tato originální směs indického čaje Darjeeling s kořením vás přenese do tropických dálek. Čaj je vytvořený s láskou k tělu, přírodě i zemi. Je namíchaný podle ajurvédských principů v BIO kvalitě.
Více
Ty nejlepší ingredience dle principů Ajurvédy
Základem této směsi je indický Darjeeling, který je označován jako šampaňské mezi čaji. Černý čaj povzbuzuje organismus a pomáhá ho zbavit volných radikálů. Kardamon, koriandr, fenykl i vanilka ovlivňují příznivě trávení. Růže působí pozitivně při fyzickém i duševním vyčerpání. Máta zase ovlivňuje kvalitu spánku, přirozenou obranyschopnost i relaxaci. Vše mícháno ručně s láskou k tělu i přírodě.
Kdy je vhodné pít ajurvédský čaj
Podle tradiční ajurvédy je vhodné jej popíjet během dne nebo po jídle, kdy máte silný vnitřní oheň v těle. Podpoří nejen zažívání, ale také vyladí tělo i mysl.
Hlavní benefity BIO ajurvédského čaje Good Vibes – Darjeeling:
- podporuje zdravé zažívání,
- příznivě ovlivňuje detoxikaci,
- harmonizuje tělo i mysl,
- míchaný dle principů Ajurvédy,
- kvalitní indický čaj.
Ruční práce
Pečlivě vybrané ingredience čajů TOMCHAi ručně míchají a balí do kompostovatelných obalů. Suroviny vybírají od farmářů, kteří hospodaří udržitelně s ohledem k přírodě a jsou v bio kvalitě.
Způsob přípravy Ajurvédského čaje Good Vibes – Darjeeling
1 čajovou lžičku (4 g) zalijte 250 ml vroucí vody a nechte 3 až 5 minut vylouhovat. Čím delší je louhování, tím je nápoj intenzivnější. Tato směs zvládne i dva nálevy. Druhý nálev ale louhujte 5–10 minut.
Složení
BIO Černý čaj Darjeeling, BIO kardamon, BIO koriandr, BIO fenykl, BIO máta, BIO růže, BIO vanilka.
CZ-BIO-002.
Obsah balení: 60, 120 nebo 240 g
Skladování: Skladujte na tmavém suchém místě při pokojové teplotě.
Minimální trvanlivost: 11/24 či delší
Výrobce: TOMCHAi s.r.o., Kaprova 42/14, Staré Město, 110 00 Praha
BIO | CZ-BIO-003 |
---|
BIO | CZ-BIO-003 |
---|
Ledový čaj bez cukru
Spojení vodního kefíru a čajových lístků v domácím probiotickém čaji. Bratranec staré známé kombuchy. Určitě vyzkoušejte tuto kombinaci, pokud jste milovníci kombuchy. Záleží jen na vás, zda použijete zelený nebo černý čaj, obě kombinace zaručí úžasně osvěžující ledový čaj. Jen pozor na délku louhování. Po delším čase může vodní kefír zhořknout. Stačí pouze kvalitní sypaný čaj a půl úspěchu je zaručen.
Chai kefír s kořením
Prastarý recept na chai latte k nám přišel z Indie. Podle legend vznikl na principech ayurvédy jako očistný nápoj, který zároveň osvěžuje. Díky kombinaci voňavoého orientálního koření a domácího kefíru si teď můžete udělat odpolední pohodičku se šálkem lahodného chai kefíru.
Vodní kefír vs. kombucha: rozdíl a prospěšné účinky
Fermentovaná příbuzná vodního kefíru – kombucha – je pro spoustu z nás známějším nápojem. Jaký je mezi kombuchou a vodním kefírem rozdíl? Jaké jsou jejich prospěšné účinky? Kdy se hodí více kefír a kdy kombucha?