UGANDA 70% (single origin) Ajala čokoláda BIO


70% Cacao 100% Lásky

Každá single origin čokoláda je chuťový originál. Uganda je čokoláda plná života. Ucítíte v ní chuť zralého ovoce, šťavnaté citrusy v kombinaci s oříškovo-čokoládovými tóny.

Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.

Kakaové boby jsou ručně tříděné a v BIO kvalitě, stejně jako sušená třtinová šťáva. Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. 

BEAN TO BAR
Vegan Více

Výrobce: AJALADoprava a platba

135 Kč

Skladem
ks

70% Cacao 100% Lásky

Každá single origin čokoláda je chuťový originál. Uganda je čokoláda plná života. Ucítíte v ní chuť zralého ovoce, šťavnaté citrusy v kombinaci s oříškovo-čokoládovými tóny.

Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.

Kakaové boby jsou ručně tříděné a v BIO kvalitě, stejně jako sušená třtinová šťáva. Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. 

BEAN TO BAR
Vegan Více

Výrobce: AJALADoprava a platba

UGANDA 70% (single origin) Ajala čokoláda BIO

70% Cacao 100% Lásky

Každá single origin čokoláda je chuťový originál. Jedinečnou a neopakovatelnou chuť jí zaručují ty nejkvalitnější kakaové boby pocházející vždy z jednoho regionu.

Tento africký poklad je vyroben z ugandských kakaových bobů z oblasti Semuliki forest, kde působí fermentační závod a sociální podnik Latitude trade co. Ten vykupuje od místních farmářů organické kakaové boby za férové ceny, poskytuje jim pojištění, vzdělávání o pěstitelství a také podporuje jejich rodiny.

Uganda si letos odnesla bronzovou medaili z prestižní čokoládové soutěže International Chocolate Awards.

Kakaové boby jsou ručně tříděné a farmáři za ni dostávají férově zaplaceno. 

Čokoláda je ​BEAN TO BAR.

Vhodná i pro vegany.

Složení: BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva
Obsah kakaového podílu: 70 %
Váha: 45 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
 
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 1 rok od dodání
Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně