Kouzelná chuť Vánoc. To je vytříbená čokoláda s hřejivým kořením – voňavou skořicí, kardamomem a zázvorem. Přivoňte si, zapomeňte na všechny starosti a nechte se unášet kouzlem Vánoc.
PS: Takovou kvalitní čokoládu náš střevní mikrobiom miluje. Jinak bychom ji v nabídce neměli. Na Vánoce mlsáme taky zdravě!
Více
Vánoční čokoláda s kořením
To je vytříbená čokoláda s vánočním kořením – voňavou skořicí, kardamomem a zázvorem. Tahle čokoláda váš příjemně prohřeje a zaplní váš domov vůní Vánoc. Díky ní zapomenete na všechny starosti a můžete se nechat unášet kouzlem sváteční atmosféry. Když mlsat, tak zdravě (i na Vánoce).
Blend prémiových kakaových bobů
Tato tabulka čokolády spojuje kakaové boby O'tuma a O'Payo z Nikaragui a Pisa z Haiti. Všechny čokolády jsou Bean to Bar, což znamená, že čokoláda se v Ajale vyrobí poctivě z kakaových bobů. Kakaové boby jsou smíchány tak, aby vytvořily dokonalou harmonickou chuť.
Největší výhody Vánoční čokolády:
- výroba z výběrových kakaových bobů,
- jemně praženo, mleto žulovými kameny a temperováno,
- férově zaplaceno drobným pěstitelům.
Poctivá výroba v Ajala
V Ajala používají k výrobě čokolády jen ty kvalitnější ingredience. Výběrové kakaové boby vykupují od menších pěstitelů z celého světa. Důraz kladou na vynikající chuť kvalitních kakaových bobů, které jsou jemně praženy, aby si zachovaly všechny zdraví prospěšné látky. Žádná alkalizace kakaa, přidávání lecitinů či jiných nežádoucích dochucovadel. Čokolády sladí v Ajale sušenou třtinovou šťávou a dochucují dalšími kvalitními ingrediencemi.
Složení Vánoční čokolády
BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová šťáva, BIO kakaové máslo, skořice, zázvor, kardamom.
Obsah kakaového podílu: 67 %
Váha: 45 g
Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
Minimální doba trvanlivosti: nejméně 6 měsíců od dodání.