Novinka

WHISKY 63% Ajala čokoláda

63% Cacao 100% Lásky

Jemné smetanové a sladké tóny se prolínají se zemitými příchutěmi kouře a ovocného dřeva. Vyvážená chuť haitských bobů a kouřové skotské whisky zdaleka nepotěší jen zaryté fandy whisky, ale každého, kdo si dokáže vychutnat nevšední spojení a kvalitu.

Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.

Kakaové boby jsou ručně tříděné a v BIO kvalitě, stejně jako sušená třtinová šťáva. Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. 

BEAN TO BAR
Vegan

PS: Takovou kvalitní čokoládu náš střevní mikrobiom miluje. Jinak bychom ji v nabídce neměli.
Více >>

Výrobce: AJALA

124 Kč s DPH

Skladem
ks

WHISKY 63% Ajala čokoláda

63% Cacao 100% Lásky

Jemné smetanové a sladké tóny se prolínají se zemitými příchutěmi kouře a ovocného dřeva.  Vyvážená chuť haitských bobů a kouřové skotské whisky zdaleka nepotěší jen zaryté fandy whisky, ale každého, kdo si dokáže vychutnat nevšední spojení a kvalitu. 

Jemně praženo, mleto žulovými kameny, temperováno, s láskou baleno.

Kakaové boby jsou ručně tříděné a v BIO kvalitě, stejně jako sušená třtinová šťáva. Čokoláda je produkována jak s úctou k přírodě (BIO kvalita), tak i k samotným farmářům, kteří dostávají férově zaplaceno. 

Čokoláda je ​BEAN TO BAR.

Vhodná i pro vegany.

PS: Takovou kvalitní čokoládu náš střevní mikrobiom miluje. Jinak bychom ji v nabídce neměli.

Složení: BIO kakaové boby, BIO sušená třtinová štáva, BIO kakaové máslo, Laphroaig Islay single malt scotch whisky
Obsah kakaového podílu: 63 %
Váha: 45 g 

Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Skladujte při pokojové teplotě do 25 °C.
 
Minimální dobu trvanlivosti garantujeme 6 a více měsíců od dodání.
Výrobce: Ajala Chocolate; Masná 34, Brno 602 00; C 81801 vedená u Krajského soudu v Brně
Kontaktujte nás!