Voňavé a sladké jahody. Lyofilizace (neboli sušení mrazem) je šetrná metoda, díky které si ovoce uchová svou krásnou chuť, vůni i živiny.
Tento produkt si můžete vybrat jako dárek k objednávkám nad určitou hodnotu (vidíte v košíku). Více
Lyofilizované jahody - pouze jako dárek k objednávkám nad určitou hodnotu (vidíte v košíku).
Voňavé a sladké jahody. Lyofilizace (neboli sušení mrazem) je šetrná metoda, díky které si ovoce uchová svou krásnou chuť, vůni i živiny. Tyto plátky jahod jsou krásně křupavé, lehké a plné vitamínů.
Dodávají nám spoustu antioxidantů, vitamíny C a E, betakaroteny a minerály, jako je hořčík, mangan, bór nebo síra, která podporuje detoxikační mechanismy těla. Obsahují prospěšnou vlákninu podporující zdraví střevní mikrobiom.
Můžete si je přidat do ranní kaše, jogurtu, vodního kefíru, fermentovaných ovesných kaší, použít na zdobení dezertů nebo je zobat jen tak rovnou ze sáčku.
Dětem úžasně chutnají a můžeme je doporučit jako zdravou svačinku třeba místo kukuřičných křupek.
Recept na svěží probiotickou jahodovou limonádu z vodního kefíru najdete zde.
Složení: 100 % mrazem sušené jahody (plátky)
Hmotnost: 20 g
Výživové údaje na 100 g:
Země původu ovoce: Německo.
Minimální trvanlivost: nejméně 3 měsíce od dodání.
Skladujte v suchu do 25°C.
Výrobce: Goodie s.r.o.
Lyofilizované ovoce: mrazivá dobrota pro zdraví
Zamilovali jsme se do mrazem sušeného ovoce. Krásně vypadá, vodní a chutná jako čerstvé. Zachovalo si většinu svých vitamínů a minerálů. Na co jsou dobré takové jahody? S čím pomáhají borůvky a s čím moruše? A které ovoce podpoří zdravé opalování? To se dozvíte v tomto článku.
Fermentované ovesné vločky: posilovač imunitního systému
Fermentované ovesné vločky aneb vločky přes noc fermentované kefírem. Plné probiotik, prebiotik i postbiotik. Co se s vločkami při fermentaci děje a co z toho vytěžíme my?