V této kategorii najdete 100% rostlinné - VEGAN produkty a samozřejmě vše 100 % čisté

Vodní kefírové kultury vám zajistí pravidelný příjem probiotik a vy si tak doma můžete vyrobit celou řadu nejrůznějších limonád. Stačí použít vodu, případně kokosové mléko nebo ovocnou šťávu a luxusní nápoj plný přátelských bakterií, enzymů a dalších látek je na světě. K přípravě stačí pouze kvalitní sklenice, 1 litr vody, 3 lžíce cukru a sušené ovoce. Necháte stát 48 hodin na lince a máte hotovo. 200 mililitrů kefíru si necháte na příště a zbytek zkonzumujete. Dobrou chuť.

Podívejte se na naše další 100% přírodní doplňky stravy, kvalitní čokolády a ořechová másla.

Vodní kefír: fermentovaná bomba nejen pro vegany

Vodní kefír: fermentovaná bomba nejen pro vegany

Co je vodní kefír? Veganská alternativa k mléčné klasice. Jemně perlí na jazyku, je bohatý na hodné probiotické bakterie (živé kultury) a jeho výslednou chuť můžete ovlivnit použitým ovocem. Vitamínový shot, který si vyrobíte přesně podle své chuti, s minimem úsilí a za babku. Vyzkoušejte naši oblíbenou kombinaci zázvor + citron + tymián. Vaše střeva budou skákat radostí. Jdete do toho?


Jednoduchá domácí granola (vegan i bez lepku)

Jednoduchá domácí granola (vegan i bez lepku)

Domácí granola z opravdových surovin. Potřebujete pár ingrediencí, jednu mísu, 12 minut vyhřáté trouby a provoníte celý dům. Hezky křupe a chutná celé rodině, proto si ji udělejte do zásoby do pár sklenic a máte rychlou snídani i svačinu vždy po ruce. Hodí si i jako ozdoba různých pečených i nepečených dezertů.

Jo a pozor! Víte, kdy při přípravě granoly přidávat ořechy, abyste ze zdravých neudělaly nezdravé?


Arašídovo-čokoládová granola (prebiotická, bez cukru a lepku, vegan)

Arašídovo-čokoládová granola (prebiotická, bez cukru a lepku, vegan)

Ty kupované granoly, viděli jste, kolik obsahují cukru? To je škoda mluvit. Střevnímu mikrobiomu nic takového neprospívá. Přitom ta domácí je tak jednoduchá. Nádherně voní, úžasně chutná a sladká je i bez tuny cukru. Navíc do ní ořechy a semínka přidáváme až na úplný konec pečení nebo po dopečení, jinak se v nich působením vysokých teplot zničí zdraví prospěšné tuky. A to nechceme. Vyzkoušíte tuto zdravější domácí verzi?