Borůvkový koktejl z kefíru

Borůvkový koktejl z kefíru

Pro lepší den
Mléčný kefír

Nachystejte si

  • 300 ml mléčného kefíru
  • 1 hrnek čerstvých (popř. mražených) borůvek nebo ½ hrnku borůvkové šťávy
  • 1 PL medu nebo javorového sirupu
  • lístky máty a ovoce na ozdobu

Postup přípravy

Nejprve si připravte mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur a pusťte se do mixování. 

1. Všechny ingredience vložte do mixéru, rozmixujte najemno a nalijte do vysoké sklenice.

2. Před podáváním ozdobte a pak už jen vychutnávejte tu chuť.

Mléčný kefír a borůvky

Jedná se o skvělou probioticko-prebiotickou kombinaci - mléčný kefír dodává tělu prospěšné bakterie a borůvky vyživují střevní mikroflóru svou prebiotickou vlákninou. Koktejl je plný komplexních bíkovin, vitamínů (hlavně D, K2, A a C) a poskytuje zhruba 30 % doporučené denní dávky vápníku. Společně skvěle nakopávají trávení a čistí střeva. 

 

 

Vytisknout recept

Co byste měli určitě vyzkoušet

Zobrazit všech 52 receptů
Mléčné kefírové kultury

Mléčné kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

Vodní kefírové kultury

Vodní kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

X

Chcete vědět, proč by měl být kefír součástí každé domácnosti?

Zaregistrujte se a získejte
E-BOOK ZDARMA a k tomu 5% SLEVU na první nákup!