Jahodový vodní kefír

Jahodový vodní kefír

Pro každou příležitost
Vodní kefír

Nachystejte si

Postup přípravy

Vodní kefír s jahodami... to je důvod, proč už si nikdy nekoupíte chemickou sodovku.

1. Připravte si vodní kefír pomocí WUGI vodních kefírových kultur dle návodu, kde jako sušené ovoce použijte pár kousků (malou hrst) lyofilizovaných jahod

2. Nalijte do sklenic, vhoďte pár lístků máty a vychutnejte si ozdravnou chvilku :)

 

Kefír patří k oslavám

Jahodový vodní kefír = fermentovaný bezlaktózový nápoj vznikající činností kefírových kultur. Lehce nasládlý, příjemně kyselkavý, mírně perlivý a hlavně - poctivá a nechemická chuť jahod. Zapomeňte na sodovky a limonády z obchodu. Vodní kefír obsahuje přátelské mikroorganismy, enzymy, zdraví prospěšné organické kyseliny a řadu minerálních látek. Jahody si díky lyofilizaci zachovaly svou dávku vitamínu C, draslíku, zinku, hořčíku i vápníku. A máta patří k pomocníkům trávení.

Vytisknout recept

Co byste měli určitě vyzkoušet

Zobrazit všech 52 receptů
Mléčné kefírové kultury

Mléčné kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

Vodní kefírové kultury

Vodní kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

X

Chcete vědět, proč by měl být kefír součástí každé domácnosti?

Zaregistrujte se a získejte
E-BOOK ZDARMA a k tomu 5% SLEVU na první nákup!