Kefír s pomerančem a pistáciemi

Kefír s pomerančem a pistáciemi

Recept
Mléčný kefír

Nachystejte si

  • 250 ml mléčného kefíru
  • 3 polévkové lžíce ovesných vloček
  • 1 pomeranč nakrájený na kostičky
  • 1 polévková lžíce medu nebo javorového sirupu
  • 2 polévkové lžíce nasekaných nesolených pistácií
  • nasekané pistácie na ozdobu

Postup přípravy

Domácí mléčný kefír je skvělou zdravou snídaní i svačinou. Připravte si mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur a pusťte se do ochucování! 

K hotovému mléčnému kefíru přidejte vločky, pomeranč a pistácie, oslaďte medem či sirupem a dobře
promíchejte. Můžete jíst hned, ale nejlepší je nechat kaši pár hodin uležet při pokojové teplotě (v létě nechte uležet v lednici). Před podáváním ozdobte pistáciemi.

Veselá kombinace pro oči, zdravá pro naše tělo. :)

ZAKOUPIT WUGI MLÉČNÉ KEFÍROVÉ KULTURY

Vytisknout recept

Co byste měli určitě vyzkoušet

Zobrazit všech 52 receptů
Mléčné kefírové kultury

Mléčné kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

Vodní kefírové kultury

Vodní kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

X

Chcete vědět, proč by měl být kefír součástí každé domácnosti?

Zaregistrujte se a získejte
E-BOOK ZDARMA a k tomu 5% SLEVU na první nákup!