Ořechová kefírová kaše s čokoládou

Ořechová kefírová kaše s čokoládou

Recept
Mléčný kefír

Nachystejte si

  • 200 ml mléčného kefíru
  • 3 polévkové lžíce špaldových (nebo jiných) vloček
  • hrst vlašských ořechů
  • 1 – 2 čajové lžičky kakaa (nebo odměrku čokoládového proteinu)
  • 1 polévková lžíce medu nebo javorového sirupu
  • kousky čokolády nebo kakaové boby na ozdobu

Postup přípravy

Domácí mléčný kefír je skvělou zdravou snídaní i svačinou. Připravte si mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur a pusťte se do ochucování! 

K hotovému mléčnému kefíru přidejte vločky, ořechy a kakao (popř. protein), oslaďte medem
či sirupem a dobře promíchejte. Můžete jíst hned, ale nejlepší je nechat kaši pár hodin uležet při
pokojové teplotě (v létě nechte uležet v lednici). Před podáváním ozdobte kousky čokolády nebo
kakaovými boby.

Tak dobrá a přitom bez výčitek - kefírová je totiž symbolem zdraví. :)

ZAKOUPIT WUGI MLÉČNÉ KEFÍROVÉ KULTURY

Vytisknout recept

Co byste měli určitě vyzkoušet

Zobrazit všech 52 receptů
Mléčné kefírové kultury

Mléčné kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

Vodní kefírové kultury

Vodní kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

X

Chcete vědět, proč by měl být kefír součástí každé domácnosti?

Zaregistrujte se a získejte
E-BOOK ZDARMA a k tomu 5% SLEVU na první nákup!