Skořicová kefírová kaše s datlemi a jablkem

Skořicová kefírová kaše s datlemi a jablkem

Recept
Mléčný kefír

Nachystejte si

  • 200 ml mléčného kefíru
  • 3 polévkové lžíce pohankových vloček
  • 1 malé jablko nakrájené nadrobno
  • 3 ks sušených datlí nakrájených nadrobno
  • 1 polévková lžíce medu nebo javorového sirupu na doslazení
  • ½ čajové lžičky skořice
  • plátky jablka na ozdobu

Postup přípravy

Domácí mléčný kefír je skvělou zdravou snídaní i svačinou. Připravte si mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur a pusťte se do ochucování! 

K hotovému mléčnému kefíru přidejte vločky, jablko, datle a skořici, oslaďte medem či sirupem
a dobře promíchejte. Můžete jíst hned, ale nejlepší je nechat kaši pár hodin uležet při pokojové teplotě
(v létě nechte uležet v lednici). Před podáváním ozdobte plátky jablek.

Opravdu poctivá kaše pro pevné zdraví. :)

ZAKOUPIT WUGI MLÉČNÉ KEFÍROVÉ KULTURY

Vytisknout recept

Co byste měli určitě vyzkoušet

Zobrazit všech 52 receptů
Mléčné kefírové kultury

Mléčné kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

Vodní kefírové kultury

Vodní kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

X

Chcete vědět, proč by měl být kefír součástí každé domácnosti?

Zaregistrujte se a získejte
E-BOOK ZDARMA a k tomu 5% SLEVU na první nákup!