Tuňáková pomazánka z kefíru

Tuňáková pomazánka z kefíru

Recept
Mléčný kefír

Nachystejte si

  • 100 ml mléčného kefíru (dle konzistence zkombinujte s hustou zakysanou smetanou)
  • plechovku tuňáka ve vlastní šťávě (130 g)
  • 2 vajíčka uvařená natvrdo a nastrouhaná najemno
  • 1 polévkovou lžíci dijonské hořčice
  • 1 malou červenou cibuli nakrájenou najemno
  • 1 lžička citronové šťávy
  • sůl, pepř

Postup přípravy

Domácí mléčný kefír je skvělou zdravou snídaní i svačinou - pro sladké i slané recepty. Připravte si mléčný kefír pomocí WUGI mléčných kefírových kultur a poctivého tučného (bio) mléka (bude mít hustští konzistenci než méně tučné verze!) a pusťte se do ochucování!

K mléčnému kefíru (případně v kombinaci s hustou zakysanou smetanou) přidejte plechovku tuňáka, vajíčko, hořčici, cibuli a citronovou šťávu a dobře
promíchejte. Dochuťte solí a pepřem a znovu promíchejte. Podávejte s žitným, celozrnným nebo
kváskovým pečivem.

Tuňáková pomazánka v její nové zdravější verzi. :)

ZAKOUPIT WUGI MLÉČNÉ KEFÍROVÉ KULTURY

 

Vytisknout recept

Co byste měli určitě vyzkoušet

Zobrazit všech 52 receptů
Mléčné kefírové kultury

Mléčné kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

Vodní kefírové kultury

Vodní kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

X

Chcete vědět, proč by měl být kefír součástí každé domácnosti?

Zaregistrujte se a získejte
E-BOOK ZDARMA a k tomu 5% SLEVU na první nákup!