Veganský protein s kefírem

Veganský protein s kefírem

Dobrá stravitelnost a ještě lepší výsledky
Vodní kefír

Nachystejte si

Postup přípravy

Podpořte zdraví svých střev a dosáhněte lepších výsledků rychleji. Nejsme to, co jíme, ale to co jsme schopni absrobovat - a o tom rozhoduje stav naší střevní sliznice a složení mikroflóry. Vodní kefír obsahuje prospěšné bakterie, enzymy a další látky napomáhající s trávením. Díky fermentaci se tělu zpřístupní důležité živiny, které by pro nás byly jen těžce vstřebatelné, a zároveň se rozloží látky nežádoucí, které zažívání zatěžují. Po náročném tréninku si tělo zaslouží náležitou odměnu ve formě lehce dostupných živin - a od toho je tady právě fermentovaný proteinový nápoj.

Postup:

1. Připravte si vodní kefír pomocí WUGI vodních kefírových kultur.

2. K hotovému kefíru přidejte kvalitní rostlinný protein a dobře rozmíchejte. Můžete vypít hned, ideálně však nechte ještě pár hodin fermentovat při pokojové teplotě (ve sklenici zakryté ubrouskem). Tento fermentovaný proteiňák bude vaše střevní mikroflóra milovat

TIP: Připravte si váš proteiňák z jahodového vodního kefíru - k vodnímu kefíru přidejte malou hrst lyofilizovaných jahod (najdete zde) a nechte pár hodin luhovat. Poté ovoce z kefíru odstraňte a smíchejte s proteinem. Ideální volba, pokud používáte čistý neochucený rostlinný protein.

Vytisknout recept

Co byste měli určitě vyzkoušet

Zobrazit všech 52 receptů
Mléčné kefírové kultury

Mléčné kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

Vodní kefírové kultury

Vodní kefírové kultury

Koupit

Akce: 409 Kč 447 Kčza jedno balení

X

Chcete vědět, proč by měl být kefír součástí každé domácnosti?

Zaregistrujte se a získejte
E-BOOK ZDARMA a k tomu 5% SLEVU na první nákup!