Originální uzavíratelná sklenice pro přípravu kefíru
Unikátní domácí probiotický kefír patří do unikátní sklenice. Tady pro vás máme takovou, která
- je tak akorát na jednu porci vodního nebo mléčného kefíru,
- má pevný patentový uzávěr,
- má rysku pro 100 a 200 ml, abyste přesně věděli, kolik kefíru použít na další přípravu,
- je z pevného skla.
Pomocí WUGI kefírových kultur si doma vyrobíte čerstvý probiotický kefír - tradiční mléčný či veganský z vody, rostlinného mléka nebo ovocné šťávy. Příprava trvá minutku, ale vaše zdraví a střevní mikrobiom vás za to budou milovat. Domácí kefír totiž vzniká fermentováním a díky tomu je plný prospěšných probiotických bakterií, enzymů, vitamínů a minerálů, které tělu prospívají.
Jak na vodní kefír - v jedné minutě:
Jak na mléčný kefír - v jedné minutě: