Unikátní domácí probiotický kefír patří do unikátní sklenice. Tady pro vás máme takovou, která

  • je tak akorát na jednu porci vodního nebo mléčného kefíru,
  • má pevný patentový uzávěr,
  • má rysku pro 100 a 200 ml, abyste přesně věděli, kolik kefíru použít na další přípravu,
  • je z pevného skla.

Pomocí WUGI kefírových kultur si doma vyrobíte čerstvý probiotický kefír - tradiční mléčný či veganský z vody, rostlinného mléka nebo ovocné šťávy.

Příprava trvá minutku, ale vaše zdraví a střevní mikrobiom vás za to budou milovat. Domácí kefír totiž vzniká fermentováním a díky tomu je plný prospěšných probiotických bakterií, enzymů, vitamínů a minerálů, které tělu prospívají.

Jak na vodní kefír - v jedné minutě:

Jak na mléčný kefír - v jedné minutě: