Unikátní domácí probiotický kefír patří do unikátní sklenice. Tady pro vás máme takovou, která

  • je tak akorát na jednu porci kefíru,

  • má patentový uzávěr, aby ani kapka neutekla,

  • má rysku pro 100 a 200 ml, abyste přesně věděli, kolik kefíru schovat na příště,

  • vejde se do ní i ovoce a všechno ostatní, co do kefíru chcete dát,

  • je hranatá - pro lepší úchop!

Prostě ideální WUGI sklenice na domácí kefír.

WUGI je pytlíček plný kefírových kultur, ze kterého si můžete doma udělat vlastní probiotický kefír - tradiční mléčný či veganský z vody, rostlinného mléka nebo ovocné šťávy.

Příprava trvá minutku, ale vaše zdraví (a hlavně střeva) vás za to budou milovat. Proč? Protože domácí kefír vzniká fermentováním neboli kvašením. Díky tomu je plný přátelských bakterií (probiotik), enzymů, vitamínů a minerálů, které tělu prospívají.

Jak na vodní kefír - v jedné minutě:

Jak na mléčný kefír - v jedné minutě: